pointfrost Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Zdravím, kvůli změně podsvíceni jsem teď měl rozdělany střed, v autě mám výhřev sedaček a už pár lidí říkalo že když ten je tak byva i klima. Ale klimu nemam, pouze obyč oldschool větrání. Ale hned pod tím větráním jsou zaizolované a schovaný svazek asi 8 drátů ustřihlej a jen tak si tam leží. Mohli by jste mi poradit co by to mohlo být ? Zadruhé, nešlo by zjistit že tam klima byla třeba podle chladiče atd (v VW G2 to tak nějak bylo). Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 hoď fota, takhle to nikdo nepozná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 3. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 (editace) tady jsou fota to zelene izolovane je osvětleni popelníku, využil jsem to na podsviceni ovladani větráků to druhe je o něco víc kabelů ktere zde končí a nevim proč Dekoder VINka řika jen toto: Škoda Octavia GLX 1.9 TDI 66kw model year 2000, production number 37xx71 2x airbag, production plant Mladá Boleslav The entered VIN is valid! Editováno: 3. Srpen 2008, autor: pointfrost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Toto tam má snad každý, je to nějaký svazek komunikace nebo cosi, už se na to pár lidí ptalo ... npochybuju o spojitosti s klimou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 jde o pojovací bod K-line, nešahat neodizolovávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 3. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 takže s klimou to nic společneho nemá ? a jak se takovej K-line dá využít ? k napojení nečeho ? přečetl sem si že to ma nějakou spojitost snad ze všim v autě, to je trochu špatně ne ? že pár trčících drátů může ovlivnit vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 s klimou to nemá nic společného, je to datové vedení auta - komunikace ABS, budíky, Rj motoru atd atd je to tu popsáno už několikrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Tak tak, aj ja to tam mám a mám aj klímu. Tiež som sa na to tu pýtal, ked som to prvy x videl a preto ako píše "rolbař" nešahám na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 ties to tam mam a mam climatronic. Ale radsej sa toho nechytam ajked to cloveka laaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 4. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 hehe ale bordel tam máme taky všichni stejný jak vidim :-D sem se divil co sem tam našel a už jsem vysaval... ok nebudu na to šahat, ale pořad mi ryje hlavou proč tam něco takoveho nechavat kdybych byl škodovkou jako ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 ale to není jen tak nechané, je to funkční věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.