Mairek Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Zdravím, nikde jsem to tu nenašel, tak se chci zeptat, jaké čistící prostředky byste poradily na vyčištění sedaček? Docela jsem čučel, když mi během deště napadaly kapky i na sedačku řidiče, když jsem vystupoval z auta a mám tam teď docela nechutné fleky . Čím by se to dalo vyčistit? Díky za rady. Pokud možno něco osvědčeného, abych tam těch fleků neměl ještě víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Urbánek Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 (editace) Zdravím Ja používám Millit, který mam i na čištění motorové části. Nanesu na potah sedačky, nechám chvíli působit, umyju vodou a není žádná skvrna. Nemám s ním žádné problémy a výsledek je zaručený. Editováno: 5. Srpen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.