kijos Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 ahoj, blbnul mi centrál v řidičových dveřích občas zamknul občas ne a teď přestal fungovat ůplně, a všim jsem si že mi nefunguje ani el. zrcátko u řidiče, když ho ovládám tzn. joystick má v prostřední poloze tak se mi otáčí zrcátko u spolujezdce, ale v opačném směru. Sundal jsem tapecy, prostříkal kontakty kontaktolem ale nic, zkoušel jsem zahýbat kablema a taky nic. Nevíte co by s tím mohlo být, třeby celá ta jednotka se zámkem? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
automoto Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 ahoj, blbnul mi centrál v řidičových dveřích občas zamknul občas ne a teď přestal fungovat ůplně, a všim jsem si že mi nefunguje ani el. zrcátko u řidiče, když ho ovládám tzn. joystick má v prostřední poloze tak se mi otáčí zrcátko u spolujezdce, ale v opačném směru.Sundal jsem tapecy, prostříkal kontakty kontaktolem ale nic, zkoušel jsem zahýbat kablema a taky nic. Nevíte co by s tím mohlo být, třeby celá ta jednotka se zámkem? díknazdar pravdepodobne je vadna elektronika vodicovych dveri ta ovlada vsetko co popisujes.najskor tam je skondenzovana voda takze to bude treba cele vymenit.aky je rocnik tvoje auto?vyber si elektroniku nie zamok a pozri dovnutra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky30 Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 Ja som mal zaoxidovanú svorku na motorčeku sťahovania okien a vtedy mi to takto blblo. Po vyčistení OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvel Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 ahoj, blbnul mi centrál v řidičových dveřích občas zamknul občas ne a teď přestal fungovat ůplně, a všim jsem si že mi nefunguje ani el. zrcátko u řidiče, když ho ovládám tzn. joystick má v prostřední poloze tak se mi otáčí zrcátko u spolujezdce, ale v opačném směru.Sundal jsem tapecy, prostříkal kontakty kontaktolem ale nic, zkoušel jsem zahýbat kablema a taky nic. Nevíte co by s tím mohlo být, třeby celá ta jednotka se zámkem? dík Mrkni na kabely v průchodce ve dveřích, je to hodně namáhané a někdy se zlomí drát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kijos Vloženo 19. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2008 tak již opraveno, byl přerušený kabel v řid. dveří v průchodce ale spíš už uvnitř dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.