r.jonak Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Zdravím všechny znalce a chytré hlavy. Koupil jsem si autoalarm, ale potřebuji k jeho zapojení schema elektroinstalace octavie. Nikde se toho nemůžu dopátrat. Mám model 1 z roku 98 a motor 1.9 TDi 81 kw Dík všem za radu případné odkazy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argento1 Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 nazdar, nasiel si nieco? to iste by som potreboval aj ja.. ak to este mas, posli mi to prosim ta na argento1@azet.sk, bol by som ti povdacny.. dik Zdravím všechny znalce a chytré hlavy. Koupil jsem si autoalarm, ale potřebuji k jeho zapojení schema elektroinstalace octavie. Nikde se toho nemůžu dopátrat. Mám model 1 z roku 98 a motor 1.9 TDi 81 kw Dík všem za radu případné odkazy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 (editace) Tady si můžete stáhnout co potřebujete Stačí jen číst. http://www.skoda-club.net/manuals.php Editováno: 8. Listopad 2010, autor: Pepa007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.