Přejít na obsah

r.jonak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    45
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli r.jonak

  • Narozeniny 27.3.1979

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    496434865

Návštěvy profilu

1 427 zobrazení profilu

Oznámení r.jonak

  1. Nedělá to při každém zastavení, ale je to dost otravné a bojím, se co se pak může stát nebo poškodit. Taky jsem nikde nenašel popis této závady. Zkusím zajet do značkového servisu, jestli budou vědět. Před výměnou by mi měli říct co to je a kolik to bude stát. Pak si R můžu scházet sám nebo třeba sám vyměnit, pokud to půjde. Ale bohužel budu muset platit tu prohlídku.
  2. Zatím jsem na to nepřišel, ale když jsem měl auto v servisu na výměnu oleje, tak jsem jim o tom řekl. Prý by to mohlo být nějakým snímačem polohy vačky nebo ještě jedna věc, ale teď nevím. Ale oni převodovky nedělají, jen můžou udělat průplach. Ptal jsem se i na výměnu oleje v převodovce. Zatím hledám dál.
  3. Ahoj, mě to začalo dělat teď na Octavii. Přišel jsi na příčinu?
  4. Ahoj všem. Mám Octavii 3 TDI 2.0 DSG 2015. Když zastavím a sešlápnu brzdu, tak se auto začne škubat. Dříve to bylo občas a teď je to téměř každé 2-3 zastavení. Je to dost nepříjemné až někdy musím dát N nebo P. Jinak to cuká jako když vám někdo houpe s autem. Poprvé, když se mi to stalo, tak jsem se lekl, že do mě zezadu někdo šťouchnul. Co to je? Díky za tipy.
  5. Přidám se k tématu. Mám OCT 3 combi a taky mám problém s přenosem vzduchu na zadní sedačky. Přijde mi, že ze středového tunelu dozadu nic nefouká. Jako když si kolečkem zavřete průduch. Dle návodu výše jsem i udělal kalibraci AC.
  6. @misor1994příručku mám staženou. Upřednostnil bych osobní zkušenost a třeba tip. jestli to lze sundat bez demontáže obložení dveří atd. Nějaký popis těsnění tam je. Jen z toho není patrné, jestli stačí koupit jen černé těsnění nebo ten typ s chromem, když tam mám chromovou lištu.
  7. Koupil jsem Octavii 3 a všiml jsem si, že má taky zelené stírací vnější těsnění. Našel jsem na netu náhradní gumy a asi bych to vyměnil, pokud to je jen to vnější bez toho chromu. Nemáte někdo návod? Jak je to tam přidělané a demontáž? https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5e08374785ap-stiraci-tesneni-okna-vnejsi-prave-skoda-30499.html
  8. Zítra na to mrknu. Dík za tip EDIT: Já myslel, že je tam pouze jeden motorek na nádržce vody do ostřikovačů. Jestli ten kleknul, tak moc nevydržel. Koupil jsem tak před rokem nový. Asi polský šmejd. Pokud jsou tedy dva,tak hned kouopím jiný. Ostřikování zadního okna nemám. Nádržka 5,5litru (jen pro detail).
  9. Tak nedávno mi přestalo jít ostřikování předního okna. Stěrače se hýbou,ale kapalina nic. Při podržení páčky se ostříknou světlomety,ale přední okno stále nic. Trysky u okna jsou průchozí. Tak nevím. Aby toho nebylo málo, tak mi nesvítí ukazatel rozsvícení potkávacích světel a podsvětlení ovládání větrání-topení. Díky za tipy a rady.
  10. Zdravím všechny. Potřebuji poradit. Dnes 15.11.2009 okolo 15hod. mi nějaký blbec s SPZ 2A7 3792 nabořil nárazník před Globusem a ujel. Nějaký dobrý spoluobčan mi aspoň dal za stěrače vzkaz s číslem SPZ. Dá se to auto a jeho majitel nějak dohledat? Mám nějaké možnosti? Havarijní nemám. Mám to odřený jak blázen a jedna rýha je hluboká jak od pily. Ach jo. Po příjezdu domů jsem to nafotil. Zítra s tím zkusím jít na pojišťovnu. Tam na mě asi budou koukat jak na blázna. Díky všem za rady a tipy.
  11. r.jonak

    TDI nestartuje

    Byl to pry kabel u starteru, ktery konkretne nevim, ale nejaky co neni o izolovany a pry uhnil nebo byl rozlamany. Ve tri odvoz a v 7 mi volal, ze je auto ok. Stalo me to 500, ale jsem stestim bez sebe, ze to jezdi a ze nemusim davat novy starter za tisice. Diky vam vse.
  12. r.jonak

    TDI nestartuje

    Tak jsem to na 3 roztahl a v poho. Dojel jsem k manikovi a ted mi na to mrknul. Byl to drat u starteru. Takze zase jezdim. H
  13. r.jonak

    TDI nestartuje

    to už jsem přečetl. Asi to stejně skončí v servisu.
  14. r.jonak

    TDI nestartuje

    Minulou zimu mi umřela baterka a přes kabely jsem to v poho nastartoval. Teď jsem to sice startoval přes jiné kabely, ale myslím, že to by mělo být fuk. Kolega mě varoval, abych to neroztahoval, že mi může přeskočit řemena pak je to oprava od 10.000 výše.
  15. r.jonak

    TDI nestartuje

    Jdu měřit. Dík za rady.
×
×
  • Vytvořit nový...