BEDUIN Vloženo 4. Srpen 2008 Vloženo 4. Srpen 2008 Chcem si kupit DVD radio s 5" LCD a zaujímalo by ma, či sa dá k rádiu napojit nejaky GPS navigačný modul, aby mi navigaciu ukazovalo na LCD paneli v autoradiu. Radio by som planoval asi toto: Podla popisu radio nema zabudovanu navigaciu. V navigaciach sa nevyznam, iba som to videl, preto ak sa pýtam hovadinu, tak sorač Myslel som, nekupovat komplet navigačny pristroj s LCD, ale či existuje nejaky bez LCD a napojit to na radio a využivat k navigacii LCD na radiu. Ak take niečo existuje, ako sa to vola, prípadne kolko to asi stojí a ako sa to do radia napája. Myslím cez aký vstup na radiu - ( AV, Bluetooth, USB ... ?) pripadne ake parametre musi mat to DVD radio? Budem rád ak niekto poradi. Citovat
tomina Vloženo 10. Srpen 2008 Vloženo 10. Srpen 2008 Existujou dodatecny moduly obsahujici navigaci, ale radio na to musi byt pripraveny. Pomoci radia je pak navigace i ovladana. Pokud radio nema vystup ovladani pro navigaci tak to nepude... Citovat
BEDUIN Vloženo 10. Srpen 2008 Autor Vloženo 10. Srpen 2008 Ahaaa Také niečo som potreboval počut. Teda radio musi mat niekde v parametroch napisane, že podporuje napojnie navigácie. ked to nemá, tak to spolupracovat nebude. A dalšia vec, či ten pridavný modul navigácie nebude iba o par stoviek lacnejší, že sa to ani neoplatí a bude lepšie kúpit navigaciu samostatnú komplet. No nie? Citovat
tomina Vloženo 11. Srpen 2008 Vloženo 11. Srpen 2008 Rek bych, ze se to nevyplati. Tyhle dvou modulove reseni pouzivaj pristroje renomovanych znacek a tudiz to neni moc levna zalezitost. Ale treba se pletu a existuje i neco dostupnejsiho, ale asi urcite vyjde levnejs reciever, ktery vse obsahuje v jedny krabici. Citovat
BEDUIN Vloženo 11. Srpen 2008 Autor Vloženo 11. Srpen 2008 Ano ja vim, ale toto radio som našiel u činanov za cca 140 € + poštovne z činy . Tito nemali v ponuke 1-DIN radio s navigaciou. Tie čo mali navi už zabudovanu boli 2-DIN a to nechcem. Nieže by sa mi to nepačilo, ale je to lakadlo pre chmatakov, kedze to nema odnimatelny panel. To 1-DIN ma odnimačku a potom to vyzera ako klasicke radio bez panelu. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.