Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chcem si kupit DVD radio s 5" LCD a zaujímalo by ma, či sa dá k rádiu napojit nejaky GPS navigačný modul, aby mi navigaciu ukazovalo na LCD paneli v autoradiu.

Radio by som planoval asi toto:

post-9889-1217810988_thumb.jpg

Podla popisu radio nema zabudovanu navigaciu. V navigaciach sa nevyznam, iba som to videl, preto ak sa pýtam hovadinu, tak sorač ;)

Myslel som, nekupovat komplet navigačny pristroj s LCD, ale či existuje nejaky bez LCD a napojit to na radio a využivat k navigacii LCD na radiu. Ak take niečo existuje, ako sa to vola, prípadne kolko to asi stojí a ako sa to do radia napája. Myslím cez aký vstup na radiu - ( AV, Bluetooth, USB ... ?) pripadne ake parametre musi mat to DVD radio?

post-9889-1217811753_thumb.jpg

Budem rád ak niekto poradi. :)

• Autor

Tak nikto nevi? :feve:

Existujou dodatecny moduly obsahujici navigaci, ale radio na to musi byt pripraveny. Pomoci radia je pak navigace i ovladana. Pokud radio nema vystup ovladani pro navigaci tak to nepude...

• Autor

Ahaaa Také niečo som potreboval počut. Teda radio musi mat niekde v parametroch napisane, že podporuje napojnie navigácie. ked to nemá, tak to spolupracovat nebude. A dalšia vec, či ten pridavný modul navigácie nebude iba o par stoviek lacnejší, že sa to ani neoplatí a bude lepšie kúpit navigaciu samostatnú komplet. No nie? :feve:

Rek bych, ze se to nevyplati. Tyhle dvou modulove reseni pouzivaj pristroje renomovanych znacek a tudiz to neni moc levna zalezitost. Ale treba se pletu a existuje i neco dostupnejsiho, ale asi urcite vyjde levnejs reciever, ktery vse obsahuje v jedny krabici.

• Autor

Ano ja vim, ale toto radio som našiel u činanov za cca 140 € + poštovne z činy ;) . Tito nemali v ponuke 1-DIN radio s navigaciou. Tie čo mali navi už zabudovanu boli 2-DIN a to nechcem. Nieže by sa mi to nepačilo, ale je to lakadlo pre chmatakov, kedze to nema odnimatelny panel. To 1-DIN ma odnimačku a potom to vyzera ako klasicke radio bez panelu. :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.