Publikováno Srpen 4, 200817 r Zdravim, mam Fabiu r.v 2000 a mal som na nej hranate hmlovky, teraz som tam dal faceliftovy naraznik spolu s gulatymi hmlovkami. Je nejaka finta ako prehodit konektory alebo ako ich zapojit na predfaceliftovu kabelaz? A este ako su uchytene hmlovky? Nemate foto tych srubiek? Vdaka
Srpen 4, 200817 r ach jo, konektory jedine prehodiť piny a prepinovať do nového konektoru. čo potrebuješ na tych skrutkách???
Září 7, 201015 r Hoši spíš mám jinou otázku ohledně kabelů k mlhovkám. Potřebuji vyměnit kabely jelikož si sněma někdo hrál a teď nesvítí ani přední ani zadní. Na přední jsem přišel hned co jsem otevřel kapotu auta. Mlhovky jsou ale kabeláž žádná. Zadní je chyba někde na kabelu. (žarovka=ok, pojistka=ok, kontrolka na budíku=ok) proměřeno a nejde tam nic. Podle mě je nejednoduší varianta vyměnit kabel a zjistit jesli není někde přerušen. Předchozí majitel si asi trošku hrál a zkoušel to nějak zapojit a nic. Nevíte někdo jak jde propojení mlhovek (spínač, pojistková skříň, relé, palubovka, víc mě toho asi nenapadá) popřípadě barvy kabelu?
Září 8, 201015 r co se podívat v tématech o mlhovkách, je tam dost napsáno o dodělávání, tak by tam mohlo být i to co potřebuješ vědět
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.