wagoo Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 (editace) pani, urcite ste videli (aspon vacsina z Vas) autoradio BOLERO v novom SUPE. Tak ma to inspirovalo, ze by sa mu mohlo celkom pacit aj v mojej OII RS (kedze ma funkcie, o ktore mam zaujem -> teda dotykovy display, citacku SD kariet s mp3, integrovany menic na 6CD, kompaktibila s Sound Systemom) Kedze navi mam externu, a zatial parkujem pred domom, zda sa mi to ako mensie zlo pre zlodejov. otazka znie, mate niekto uz skusenost s tymto radiom, popripade ci je uz zohnatelne niekde na trhu a v akej cene Editováno: 5. Srpen 2008, autor: wagoo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 Zatim tak mozna v servise. Ale pro lupice to bude lakadlo, tak jako tak. Protoze z dalky vubec nepoznas jestli je to Bolero nebo Columbus, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 pani,urcite ste videli (aspon vacsina z Vas) autoradio BOLERO v novom SUPE. Tak ma to inspirovalo, ze by sa mu mohlo celkom pacit aj v mojej OII RS (kedze ma funkcie, o ktore mam zaujem -> teda dotykovy display, citacku SD kariet s mp3, integrovany menic na 6CD, kompaktibila s Sound Systemom) Kedze navi mam externu, a zatial parkujem pred domom, zda sa mi to ako mensie zlo pre zlodejov. otazka znie, mate niekto uz skusenost s tymto radiom, popripade ci je uz zohnatelne niekde na trhu a v akej cene Už jsou k sehnání.......mě když teď před pár dny vykradli jednu OII a ukradli mi z ní Audienci,tak jsem se taky už proptal na to BOLERO a už jsou,mohl jsem ho mít,ale za 8.900kč,což mi přijde dost....sice samozřejmě nový,ale i tak..za tu cenu mám zánovního Nexuse a né jen rádio......navíc ho ještě neměl fyzicky,ale řekl že ho objedná a do týdne bych ho měl,ale nakonec jsem se na to vykašlal a opět pořídil novou Audienci za 6.000kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Taky jsem o něm uvažoval, ale odradilo mě přesně to jak píše Doli, že je snadno zaměnitelné s navigací Columbus. A mít zbytečně nechtěnou návštevu v autě se mi nechce. Nehledě pro mě další investice s rozchozením parkováků, MF volantu a BT handsfree... Všude měnit nové ŘJ... Asi místo Melody CD pořídím Audienci, snad bude mít aspoň trochu lepší příjem radia než to Melody, ale to už je na jiné téma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 opět pořídil novou Audienci za 6.000kč. co mam udelat pro to abych mohl mit novou audienci s MP3 taky za 6000 Kc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Taky jsem o něm uvažoval, ale odradilo mě přesně to jak píše Doli, že je snadno zaměnitelné s navigací Columbus. A mít zbytečně nechtěnou návštevu v autě se mi nechce. Nehledě pro mě další investice s rozchozením parkováků, MF volantu a BT handsfree... Všude měnit nové ŘJ... Asi místo Melody CD pořídím Audienci, snad bude mít aspoň trochu lepší příjem radia než to Melody, ale to už je na jiné téma... Teď jsem koukal na netu do návodu a ty parkováky asi zobrazovat neumí. Má ho už někdo v OII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 6. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Teď jsem koukal na netu do návodu a ty parkováky asi zobrazovat neumí.Má ho už někdo v OII? Rádio Swing*: 2 DIN, rádiový přijímač AM/FM se systémy RDS a TP, duální anténa pro příjem FM, přehrávač hudebních CD, CD-MP3 a C-WMA, zesilovač 4x 20 W, digitální signálový procesor s ekvalizérem, bodový displej se zobrazením údajů klimatizace Climatronic, parkovacích senzorů, času a vnější teploty, vstup pro připojení hands-free sady, možnost propojení s výbavou CD měnič, kompatibilní s multifunkčním volantem, zabezpečení elektronickým komfortním kódováním. Rádio Bolero: kromě funkcí shodných s rádiem Swing disponuje mimo jiné pamětí rozhlasových dopravních hlášení (TIM), integrovaným měničem na 6 CD, 6,5" barevným dotykovým displejem (TFT), mechanikou pro čtení datových karet SD nebo MMC se soubory ve formátu MP3 nebo WMA, kompatibilní se Sound Systemem. na zaklade tohto textu usudzujem, ze malo by to byt totozne s audience... nic, idemem hladat a zistovat infosky dalej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sweet22 Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 dnes jsem to rádio viděla a je fakt, že s navigací Columbus se opravdu plete, jsem to viděla u taxikářů, co tu mají nové superby a jednoho jsem se na to ptala, co to tam má a říkal, že jen rádio. jinak vypadá pěkně, ale zajímalo by mne, jestli by opravdu na tom fungoval parkovací asistent a multifunkční volant, aniž by se musely měnit ŘJ nebo cokoliv jiného. jestli máte někdo zkušenosti, nebo víte o tom víc, tak bych se celkem ráda něco více dověděla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Na tom Boleru urcite prakovaci senzory pujdou!! I climatronic jde! Uz jen z toho ze je to nejlepsi druhe radio do Superba po Columbusu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenvelo Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Mame ted Octu uz 2 tydny v servisu, jako náhr. vůz mame Fabii, ale na víkend sme dostali nového Supa, s Bolerem, a PDC funguje krásně ... samozřejmě i AC ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 16. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Mame ted Octu uz 2 tydny v servisu, jako náhr. vůz mame Fabii, ale na víkend sme dostali nového Supa, s Bolerem, a PDC funguje krásně ... samozřejmě i AC ... provokujes ?? ..jaa viem, ze je to velky krok dopredu oproti audience.... nieco som na tom radiu skusil, akosi nebolo tolko casu aby to bolo detailnejsie. ALe zvuk sa mi na tom pozdaval vyraznejsie dynamickejsi (ako pri navi colombus) naproti audience... ..tesim sa!! dam si ho pod stromcek na vianoce...xixi (snad sa dovtedy jezisko poznazi ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Ještě tak vědět jestli je potřeba měnit nějaké jednotky a jdu do něj. Moc se mi líbí. Teď mám Stream, parkovací senzory vpředu a vzadu a MF volant na rádio. Nerad bych měnil zase nějaké jednotky. Má ho už někdo v OII? Funguje zobrazení parkováku a ovládání přes MF volant? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 bude to jako s Columbusem = výměna RJ climatronic, podvolantovky, RJ parkováku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 hm.. to není dobré RJ climatronic bych neřešil ,ale parkovák a podvvolantovku nevíš nahodou čísla správných jednotek do MR2006? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenvelo Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 provokujes ?? ..jaa viem, ze je to velky krok dopredu oproti audience.... nieco som na tom radiu skusil, akosi nebolo tolko casu aby to bolo detailnejsie. ALe zvuk sa mi na tom pozdaval vyraznejsie dynamickejsi (ako pri navi colombus) naproti audience... ..tesim sa!! dam si ho pod stromcek na vianoce...xixi (snad sa dovtedy jezisko poznazi ) :-) ... i grafika se jim docela povedla, a ten display ... jen škoda že je pořád upalcovaný . to zas bude rozdíl, až v Octě zapnu toho Streama... BTW, za kolik se da sehnat? (bolero) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 dá se sehnat asi za 9000Kč jak psal o pár příspěvků výš Karlos3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenvelo Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 omg, ja když kupoval octu (9/06), tak sem dal za stream 11000,-.... a to se mi zda bolero nesrovnatelně lepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 (editace) to ale není cena od Škodovky Stream se dá koupit za 2000 Kč zánovní. SMP3 tak za 2500Kč. Editováno: 17. Srpen 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 27. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2008 email adresovany do skoda-auto: Dobry den Mam na Vas prosbu. V novom Superbe sa objavilo autoradio Bolero, ktore ma zaujalo funkciami a ovladanim. Zial ako nahradny diel som ho este neobjavil. Preto by som sa rad informoval, ci v buducnosti bude mozne dane autoradio pozhanat ako nahradny diel, a ak ano asi v ako casovom horizonte resp. cenovej relacii Dakujem Odpoved: Vazeny pane W....., dekujeme za Vas e-mail. Dle informaci z prislusneho oddeleni Vam sdelujeme, ze vzhledem k nedoresene dodatecne montazi do vozu, neni zatim mozne urcit presny termin zavedeni do sortimentu Skoda originalniho prislusenstvi. Presto však ocekavame, ze by mohlo byt k dispozici ke konci 1. ctvrtleti 2009. V pripade dalsich dotazu muzete kontaktovat naší bezplatnou informacni linku Skoda. S pozdravem a pranim hezkeho dne ..to len aby sa vedelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 27. Září 2008 Sdílet Vloženo 27. Září 2008 Ja zase zjišťoval situaci v bazaru ve Vršovicích a odpověděli mi, že ho nemají. Někde jsem četl, že v Německu vyhořel nějaký sklad dodavatele autorádií pro Škodovku a teď jsou kvůli tomu problémy na montáži. Jinak Bolero mělo podle nějakého prospektu být k dispozici začátkem října 2008. Tak to posunuli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 28. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2008 (editace) este ze som trpezlivy . Nuz ale ked sa niekto z Vas dostane k dodavke tychto radii, dajte vediet na forum, nakolko pod vianocny stromcek to Bolero by bol celkom pekny darcek (aj ked budeme musiet menit RJ a vznikaju s tym zvysene naklady... ) , ale aj tak , to radio chcem Editováno: 23. Listopad 2008, autor: Jirik.DC Bezprostředně předchozí příspěvek se necituje!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Tak jsem konečně našel "oficiální" ceny příslušenství, ale není mi z nich dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagoo Vloženo 19. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 (editace) Woe, to je sila! dost drahe ... ale neva, mame jasny ciel, ktory snad zozenieme lacnejsie Editováno: 19. Říjen 2008, autor: wagoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 Nečekal jsem, že si za to řeknou tolik. Už mám jedno Bolero rozjednané, ale všechno záleží na tom kdy si dotyčný pořídí navi. Bohužel na to nemám žádný vliv, takže čekám a čekám.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil77 Vloženo 21. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2008 (editace) tak to je síla, já za něj dal 7000,- , ale nevím přesně co všechno umí a jak to nastavit Editováno: 23. Listopad 2008, autor: Jirik.DC Bezprostředně předchozí příspěvek se necituje!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.