Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj kluci. Poradil by jste mi někdo s problémem, který teď začínám řešit na OI s orig. vybavenou barevnou navigaci DX včetně TMC boxu? Závady které tam shledávám jsou: 1) nejde zvuk do předních reproduktorů, 2) nejde maximální hlasitost, 3) při přidávání hlasitosti kolečkem ale i tlačitky na volantu trvá dlouho než se hlasitost přidá a naopak na druhou stranu při ztišování reaguje tlačítko na volantu i na rádiu tak, že se jen při sebemenším stisku či otočení ztíší radio na minimum = 0. Auto měl jen jeden starý děda a nepředpokládám, že by měl jako koníček kódování navigace přes VAG :). Pokud tedy budete cokoliv vědět k uvedeným bodům budu rád za sebemneší radu. Hezkej den všem VB

Vloženo (editace)

Jak zjistim spravno konfiguraci kodovani? Mohlo by to zpusobovat toakovehle chyby?

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Vloženo
Ahoj jsem schopen se na to kouknout ....demontovat případně dát dohromady.........ale takto na dálku radit ...bude tam závada v přístroji.....Mrs.

Ahoj, mám také velkou navi DX a často se mi stává při jízdě a poslechu cd, občas zaslechnu jako zapraskání jen na milisekundu přerušení radio signálem.

Mám v autě originál HF sadu a TMC modul.

Druhý dotaz mám na CD-ROM s českým hlasem, a možnost počeštění komplet menu přístroje.

Díky za rady

Vloženo (editace)

A další věc CD-changer mě poslední dny začal psát CD-error, cd jsou v pohodě, originál. Co by jte mi doporučili kromě výměna za nový, máte s tim někdo zkušenost..?

Editováno: , autor: olisoft
necituj svoje vlastne prispevky!
Vloženo

uz jsem na to prisel:), bylo to povytazenym iso konektorem k reprakum. Ale stejne se mi nelibi jak tam (ne)drží zasunutej, řitom je originál. A jeste jedna otazka. Vubec to nebasuje , jen chrci , nemate nekdo nove repra do prednich dveri?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...