Přejít na obsah

Navi DX Skoda Octavia I - problem se zvukem


Doporučené příspěvky

Ahoj kluci. Poradil by jste mi někdo s problémem, který teď začínám řešit na OI s orig. vybavenou barevnou navigaci DX včetně TMC boxu? Závady které tam shledávám jsou: 1) nejde zvuk do předních reproduktorů, 2) nejde maximální hlasitost, 3) při přidávání hlasitosti kolečkem ale i tlačitky na volantu trvá dlouho než se hlasitost přidá a naopak na druhou stranu při ztišování reaguje tlačítko na volantu i na rádiu tak, že se jen při sebemenším stisku či otočení ztíší radio na minimum = 0. Auto měl jen jeden starý děda a nepředpokládám, že by měl jako koníček kódování navigace přes VAG :). Pokud tedy budete cokoliv vědět k uvedeným bodům budu rád za sebemneší radu. Hezkej den všem VB

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj jsem schopen se na to kouknout ....demontovat případně dát dohromady.........ale takto na dálku radit ...bude tam závada v přístroji.....Mrs.

Ahoj, mám také velkou navi DX a často se mi stává při jízdě a poslechu cd, občas zaslechnu jako zapraskání jen na milisekundu přerušení radio signálem.

Mám v autě originál HF sadu a TMC modul.

Druhý dotaz mám na CD-ROM s českým hlasem, a možnost počeštění komplet menu přístroje.

Díky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A další věc CD-changer mě poslední dny začal psát CD-error, cd jsou v pohodě, originál. Co by jte mi doporučili kromě výměna za nový, máte s tim někdo zkušenost..?

Editováno: , autor: olisoft
necituj svoje vlastne prispevky!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

uz jsem na to prisel:), bylo to povytazenym iso konektorem k reprakum. Ale stejne se mi nelibi jak tam (ne)drží zasunutej, řitom je originál. A jeste jedna otazka. Vubec to nebasuje , jen chrci , nemate nekdo nove repra do prednich dveri?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...