Laky30 Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Poradí niekto ako na výmenu silentblokov uchytenia motora? Alebo prosím o radu a odkaz kde sa to preberalo. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Ja tedy nevim, jak na vymenu, nechal jsem je vymenit v jednom servisu. S motorem se dalo docela kyvat, tak jsem nechal vymenit levy silentblok (na strane ridice). Meli to hotovo snad do hodiny... mimochodem, take 1.6 74kw.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky30 Vloženo 9. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Ja tedy nevim, jak na vymenu, nechal jsem je vymenit v jednom servisu. S motorem se dalo docela kyvat, tak jsem nechal vymenit levy silentblok (na strane ridice). Meli to hotovo snad do hodiny... mimochodem, take 1.6 74kw.... Shaarky , dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.