Přejít na obsah

Problém s klíčky od Felicie

bauer-jan

Doporučené příspěvky

post-22445-1218110532_thumb.jpg

Koupil jsem v bazaru Felicii (1,3MPi v kombíku,rok výroby 2001) a k ní jsem dostal pouze tři klíče viz obrázek:

-jeden od zapalování,zadních dveří a nádrže

-druhej od předních dveří na kterejch je napojenej centrál

-třetí od zpátečky

Ani k jednomu není samozřejmě ten kovovej přívěšek s pinem:-( Problém nastal,až když jsem se rozhodl nechat si přidělat aspoň po jednom klíči. Nejenom,že mi ve všech klíčovejch službách v Brně tvrdili,že je nedělají,ale až jsem našel konečně obchod,kde by mi je udělali,tak mi řekli,že ten první klíč bude stát 1 400,-Kč a ten druhej 700,-Kč!!! Prej je v tom klíči od startéru čip,ale já si myslím,že ne,protože nevím,že by auto mělo imobilizér. Dá se to nějak zjistit?!? Není lepší si nechat radši kompletně předělat zámky?!? Byla by aspoň jistota,že mám klíče jen já:-) Dá se podle klíče zjistit jestli tam ten čip je?!? A ten imobilizér v tom autě se dá nějak zjistit?!? Sorry za tolik dotazů,ale docela mě ta cena za ty nový klíče zaskočila!!! Díky všem za odpovědi!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Imobilizér sa v kľúči nachádza a ja som pred pár rokmi u nás dal za kľúč cca 1400,-Sk, takže cena je OK. Ale asi by som išiel cestou výmeny komplet zámkov, samozrejme keby sa ti ich podarilo výhodne kúpiť napr. tu na fóre. Hlavne keď je auto s bazáru a nevieš kde sú ďalšie kľúče.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...