wiglegummi Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Kdo pojede tentokrát do kopřivnice? Doufám že výjde počasí minule bylo škaredě, ale jinak fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 na 90% jedu ....., pocasi musi vyjit., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry864898 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devils Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Tak já jsem tam včera byl a musím říct, že to bylo velmi špatné, hodně to upadá.Počasí krásné, ale minimum aut a lidí, myslím že za to může vysoké vstupné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 7. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Vysoké vstupné a myslím že to zase jako obvykle krylo s nějakou jinou tunong akcí ne? si myslím že ještě tak rok nebo dva a slet škodahome bude mít více účastníku jak kopr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 taky jsem se tam dostal a nic moc účast ve Vyškově to je víc natlačený, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.