Karol279 Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 (editace) Cauko, sorry ak zakladam duplicitnu temu ale nic som tu o tom nenasiel. Dnes som presiel s ´99 octaviou cez vymol zadnou napravou a z lavej casti sa mi ozyva divny buchot a piskanie. Casom to trosku prestalo ale aj tak to nieje ono. Neviem to blizsie popisat, neviete co s tym moze byt? Kde moze byt chyba? Diky moc Editováno: 8. Srpen 2008, autor: Karol279 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richo Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 (editace) Skús to bližšie špecifikovať. Aké máš auto (lim., combi)? Ide to od tlmiča, alebo odkiaľ? Vŕzga to aj keď s autom pohýbeš keď stojíš? Editováno: 3. Září 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carmain Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 (editace) Taky mi to nějak povrzgává v poslední době,když si dozadu sedá víc jak jeden člověk udělá to odněkud od zadní nápravy takový kovový vrzanec:(A zdá se mi že čím dál víc slyším nějakej klepot až buchot U přední nápravy sem vymenil silntbloky stabiků a bylo po bouchání ale tady nevim jak je to řešený u zadní nápravy poraďte mistři fóra Editováno: 3. Září 2008, autor: carmain Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.