maro-01 Vloženo 8. Srpen 2008 Vloženo 8. Srpen 2008 (editace) Takze je cas po zaruke vymenit auto, mala rekapitulacia v podpise pre tych ktori uvazuju o tejto verzii OII. V pripade zaujmu zodpoviem rad otazky ktore mozu zaujimat. Koncim s naftou, koncim s DSG a koncim s klasickym spalovacim pohonnym ustrojenstvom. Uvidime co to prinesie OII ma uznanie za to ze celych 183.000 km vydrzala s povodnymi brzdovymi kotucmi a brzdovymi dostickami !!!! Ta posledne vymenovana zavada z mojho zoznamu s tym cukanim motora bude pravdepodobne signalizovat opotrebene spojky v DSG ktore maju byt pri prehliadke po 180.000 vymenene. Tuto som uz nastastie neabsolvoval, bola naplanovana vymena tlmicov, vymena spojok v DSG, napln DSG, klasika oleje a filtre, nova sada 17" pneu, nove brzdove kotuce a dosticky, novy DPF filter, suma total odhadovana za prehliadku 78.000 CZK (cca 100tis SKK) Vsetkym vela zdaru. -------------------- O2 kombi, 2.0 tdi DSG Elegance, Ivory, 17" kola, xenon, dazd. senzor, lyziny, DPF, Kupena 12-08-2006, stav km k 08-08-2008 : 183.000 km - FINISH - vymena za Toyota Prius zavady: 48.700 km - odtah do servisu z dialnice kvoli nudzovemu rezimu, vymena turbo (zaruka) 65.779 km - vola a vrzganie v madlach prednych dveri, vymena (zaruka) 77.500 km - zisla farba z ovladacov spustania okien, vraj bezne opotrebenie (bez vymeny) 88.000 km - nefunkcna klima - vymena kompresor klimy (zaruka) 88.500 km - kontrolka vyfukovych plynov - vymena vahy vzduchu (zaruka) 88.700 km - kontrolka vyfukovych plynov - auto 2 dni v servise bez uspechu, jazdim s rozsvietenou kontrolkou 89.788 km - mliecny povlak vnutri prednych svetlometov - vymena svetiel (zaruka) 119.000 km - pri kazdom brzdeni z vyssich rychlosti sa samovolne rozblika kontrolka a zaznie signal nepriputania pasu u vodica. (zaruka) 167.000 km - kontrolka vyfukovych plynov - vymena skrtici klapky (zaruka) 177.000 km - za studena pri miernom plyne a volnej jazde motor cuka + pri zaradenej spiatocke a zapnutej klime zhasina motor. (po zaruke, neopravene) Editováno: 19. Srpen 2008, autor: maro-01 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.