strby Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 bry den ve spolek, pri montazi kabelaze pro zadni repro jsem nasel pred ventilatorem klimatizace "pohozenej" nejakej nezapojenej kablik, netusi nekdo co to je?? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Mě to připadá jako káblík, který se zapojuje do osvětlení schránky u spolujezdce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strby Vloženo 9. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 (editace) aaaha tak ja mam asi kastlik bez osvetleni... resp niceho takovyho jsem si tam nevsiml... nedelalo se to treba az na novejsich palubovkach (kaplicka) mam totiz tu starsi (vlnu) a to je me taky divny vzdycky jsem myslel ze vlna byla na predfacech a kaplicka na facelivtovych octach ale uz jsem to videl v ruznych kombinacich, stejne tak i u me face octa a vlna palubka :-/ Editováno: 15. Srpen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Mám Octu z roku 1998, vlna palubka a osvětlení schránky mám. Ty jak vidím máš už facelift, ale klasik, tak tam se asi ještě v těch letech dávala palubka vlna u klasiku (ale nejsem si jistej) a osvětlení schránky se asi taky nedávalo, ale jde dodělat. Pokud se v něčem pletu tak mě někdo opravte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Máš provedení Classic (podle podpisu), tam se dávala vlna i po faceliftu. U předfaceliftu se zase dávala kaplička jen do provedení SLX (v kombinaci černý vršek + šedý spodek palubky) a to tuším od m.r. 99 do faceliftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 no každopádne je zaujímavé prečo ten káblik tam má keď nemá osvetlenie. Nemáš auto z druhej ruky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 (editace) profor, též jsem tam kablík měl a schránka byla originálně bez osvětlení, auto bylo MR98 a verze LX, tím jsem vlastně začal to auto překopávat an GLX Editováno: 9. Srpen 2008, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Kup na vrakáči kaslík s lampičkou,zasuň a svítíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 U předfaceliftu se zase dávala kaplička jen do provedení SLX (v kombinaci černý vršek + šedý spodek palubky) a to tuším od m.r. 99 do faceliftu JJ Tak ako píšeš. Ja mám r.99, SLX s kapličkou, čierny vrch, šedý spodok, predface (svetlá - sklo) a mám osvetlenú odkladaciu schránku pred spolujazdcom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strby Vloženo 10. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 ok, diky vsem, az najdu konecne nejakou schopnou vrakarnu v okoli plzne tak mam dalsi ptakovinu co budu hledat ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raceman Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 mám šedej i černej kastlík se světýlkem tak kdyby ho někdo chtěl tak je k dispozici jsem z Příbrami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Ok už budem vedieť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 ok, diky vsem, az najdu konecne nejakou schopnou vrakarnu v okoli plzne tak mam dalsi ptakovinu co budu hledat ;-) Cau.Kup si len Svetielko do kastliku NOVE u autorizovaneho predajcu SKODA . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.