Přejít na obsah

nezapojenej kablik?


strby

Doporučené příspěvky

aaaha tak ja mam asi kastlik bez osvetleni... resp niceho takovyho jsem si tam nevsiml... nedelalo se to treba az na novejsich palubovkach (kaplicka) mam totiz tu starsi (vlnu)

a to je me taky divny vzdycky jsem myslel ze vlna byla na predfacech a kaplicka na facelivtovych octach ale uz jsem to videl v ruznych kombinacich, stejne tak i u me face octa a vlna palubka :-/

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám Octu z roku 1998, vlna palubka a osvětlení schránky mám. Ty jak vidím máš už facelift, ale klasik, tak tam se asi ještě v těch letech dávala palubka vlna u klasiku (ale nejsem si jistej) a osvětlení schránky se asi taky nedávalo, ale jde dodělat. Pokud se v něčem pletu tak mě někdo opravte ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U předfaceliftu se zase dávala kaplička jen do provedení SLX (v kombinaci černý vršek + šedý spodek palubky) a to tuším od m.r. 99 do faceliftu

JJ Tak ako píšeš. :kol-97: Ja mám r.99, SLX s kapličkou, čierny vrch, šedý spodok, predface (svetlá - sklo) a mám osvetlenú odkladaciu schránku pred spolujazdcom. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...