Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

bry den ve spolek,

pri montazi kabelaze pro zadni repro jsem nasel pred ventilatorem klimatizace "pohozenej" nejakej nezapojenej kablik, netusi nekdo co to je?? diky

post-12835-1218290544_thumb.jpgpost-12835-1218290589_thumb.jpg

Mě to připadá jako káblík, který se zapojuje do osvětlení schránky u spolujezdce...

• Autor

aaaha tak ja mam asi kastlik bez osvetleni... resp niceho takovyho jsem si tam nevsiml... nedelalo se to treba az na novejsich palubovkach (kaplicka) mam totiz tu starsi (vlnu)

a to je me taky divny vzdycky jsem myslel ze vlna byla na predfacech a kaplicka na facelivtovych octach ale uz jsem to videl v ruznych kombinacich, stejne tak i u me face octa a vlna palubka :-/

Upraveno od olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE

Mám Octu z roku 1998, vlna palubka a osvětlení schránky mám. Ty jak vidím máš už facelift, ale klasik, tak tam se asi ještě v těch letech dávala palubka vlna u klasiku (ale nejsem si jistej) a osvětlení schránky se asi taky nedávalo, ale jde dodělat. Pokud se v něčem pletu tak mě někdo opravte ;)

Máš provedení Classic (podle podpisu), tam se dávala vlna i po faceliftu.

U předfaceliftu se zase dávala kaplička jen do provedení SLX (v kombinaci černý vršek + šedý spodek palubky) a to tuším od m.r. 99 do faceliftu

no každopádne je zaujímavé prečo ten káblik tam má keď nemá osvetlenie. Nemáš auto z druhej ruky?

profor, též jsem tam kablík měl a schránka byla originálně bez osvětlení, auto bylo MR98 a verze LX, tím jsem vlastně začal to auto překopávat an GLX :D

Upraveno od rolbař

Kup na vrakáči kaslík s lampičkou,zasuň a svítíš.

U předfaceliftu se zase dávala kaplička jen do provedení SLX (v kombinaci černý vršek + šedý spodek palubky) a to tuším od m.r. 99 do faceliftu

JJ Tak ako píšeš. :kol-97: Ja mám r.99, SLX s kapličkou, čierny vrch, šedý spodok, predface (svetlá - sklo) a mám osvetlenú odkladaciu schránku pred spolujazdcom. ;)

• Autor

ok, diky vsem, az najdu konecne nejakou schopnou vrakarnu v okoli plzne tak mam dalsi ptakovinu co budu hledat ;-)

mám šedej i černej kastlík se světýlkem tak kdyby ho někdo chtěl tak je k dispozici ;)

jsem z Příbrami

Ok už budem vedieť :)

ok, diky vsem, az najdu konecne nejakou schopnou vrakarnu v okoli plzne tak mam dalsi ptakovinu co budu hledat ;-)

Cau.Kup si len Svetielko do kastliku NOVE u autorizovaneho predajcu SKODA . :palec2::feve::kuk:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.