Publikováno Srpen 9, 200817 r bry den ve spolek, pri montazi kabelaze pro zadni repro jsem nasel pred ventilatorem klimatizace "pohozenej" nejakej nezapojenej kablik, netusi nekdo co to je?? diky
Srpen 9, 200817 r Mě to připadá jako káblík, který se zapojuje do osvětlení schránky u spolujezdce...
Srpen 9, 200817 r Autor aaaha tak ja mam asi kastlik bez osvetleni... resp niceho takovyho jsem si tam nevsiml... nedelalo se to treba az na novejsich palubovkach (kaplicka) mam totiz tu starsi (vlnu) a to je me taky divny vzdycky jsem myslel ze vlna byla na predfacech a kaplicka na facelivtovych octach ale uz jsem to videl v ruznych kombinacich, stejne tak i u me face octa a vlna palubka :-/ Upraveno Srpen 15, 200817 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Srpen 9, 200817 r Mám Octu z roku 1998, vlna palubka a osvětlení schránky mám. Ty jak vidím máš už facelift, ale klasik, tak tam se asi ještě v těch letech dávala palubka vlna u klasiku (ale nejsem si jistej) a osvětlení schránky se asi taky nedávalo, ale jde dodělat. Pokud se v něčem pletu tak mě někdo opravte
Srpen 9, 200817 r Máš provedení Classic (podle podpisu), tam se dávala vlna i po faceliftu. U předfaceliftu se zase dávala kaplička jen do provedení SLX (v kombinaci černý vršek + šedý spodek palubky) a to tuším od m.r. 99 do faceliftu
Srpen 9, 200817 r no každopádne je zaujímavé prečo ten káblik tam má keď nemá osvetlenie. Nemáš auto z druhej ruky?
Srpen 9, 200817 r profor, též jsem tam kablík měl a schránka byla originálně bez osvětlení, auto bylo MR98 a verze LX, tím jsem vlastně začal to auto překopávat an GLX Upraveno Srpen 9, 200817 r od rolbař
Srpen 9, 200817 r U předfaceliftu se zase dávala kaplička jen do provedení SLX (v kombinaci černý vršek + šedý spodek palubky) a to tuším od m.r. 99 do faceliftu JJ Tak ako píšeš. Ja mám r.99, SLX s kapličkou, čierny vrch, šedý spodok, predface (svetlá - sklo) a mám osvetlenú odkladaciu schránku pred spolujazdcom.
Srpen 10, 200817 r Autor ok, diky vsem, az najdu konecne nejakou schopnou vrakarnu v okoli plzne tak mam dalsi ptakovinu co budu hledat ;-)
Srpen 10, 200817 r mám šedej i černej kastlík se světýlkem tak kdyby ho někdo chtěl tak je k dispozici jsem z Příbrami
Srpen 11, 200817 r ok, diky vsem, az najdu konecne nejakou schopnou vrakarnu v okoli plzne tak mam dalsi ptakovinu co budu hledat ;-) Cau.Kup si len Svetielko do kastliku NOVE u autorizovaneho predajcu SKODA .
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.