Tengi Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 Zdravim všechny škodováky. Mám dotaz jestli jde k Symphony radiu připojit zesik pomocí tohoto kabelu: http://www.e-conrad.cz/adapter-line-out-mi...-cinch+dp48877/ Radio jsem neměl venku takže nevim jestli to tam někam bude pasovat. Diky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 10. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2008 ...ano jde pomocí tohoto kabelu připojit zesilovač... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peet33 Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Zdravím všechny, měl bych prosbu. Pomocí tohoto konektoru mám připojené dva zesilovače Carpower (1x4 kanál + 1x dvoukanál v můstku pro subwoofwer). Zvuk hraje super akorát, že při vypnutí radia Symphony ve všech reproduktorech zapraská. Při zapínání to nedělá.Nevím jak tento problém odstranit.Děkuji všem za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tengi Vloženo 24. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Zdravím všechny, měl bych prosbu. Pomocí tohoto konektoru mám připojené dva zesilovače Carpower (1x4 kanál + 1x dvoukanál v můstku pro subwoofwer). Zvuk hraje super akorát, že při vypnutí radia Symphony ve všech reproduktorech zapraská. Při zapínání to nedělá.Nevím jak tento problém odstranit.Děkuji všem za odpověď. maš foto jak maš připojenej konektor do toho radia ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kozak Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Dodatecne bych se chtel optat da se pres miniISO pripojit zaroven kabel na zesilovac{vystup} a na AUX {vstup} Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 Tengi: co chceč fotit, normálně vezmeš konektor a zacvakneš ho do radia Kozak: ano jde a funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.