powerseven Vloženo 11. Srpen 2008 Vloženo 11. Srpen 2008 Zdravím, potřeboval bych pomoct s problémem, mám litá kola originál škoda R15, dnes jsem zjistil defekt, po výměně kola za rezervu jsem ze hrrozil. stávající vzorek cca. 3mm byl na cca. 20cm běhounu totálně sjetej na kostru. nehcápu co se stalo? zdálo se mě že to kolo trošku hází , tak jsem ho nechal před časem převážit a vrátil ho zpět. Prosím o radu kde je chyba?prasklá kostra? tlumič? Díky moc Citovat
Pepa007 Vloženo 12. Srpen 2008 Vloženo 12. Srpen 2008 Separace běhounu. Může jít o výrobní vadu, ale taky třeba po nárazu. Takovou pneu okamžitě zahoď. Citovat
powerseven Vloženo 13. Srpen 2008 Autor Vloženo 13. Srpen 2008 Zdravím, potřeboval bych pomoct s problémem, mám litá kola originál škoda R15, dnes jsem zjistil defekt, po výměně kola za rezervu jsem ze hrrozil. stávající vzorek cca. 3mm byl na cca. 20cm běhounu totálně sjetej na kostru. nehcápu co se stalo? zdálo se mě že to kolo trošku hází , tak jsem ho nechal před časem převážit a vrátil ho zpět. Prosím o radu kde je chyba?prasklá kostra? tlumič? Díky moc Tak vyřešeno, je v háji disk, naražen na obou stranách ALU, nevratně poškozen. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.