Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim, mam dotaz, dokazal by mi někdo nakodovat kliče? FABIA

Nejlepe ustecký kraj jelikož mi nejde auto zamknout teď a budu měnit zamky nejakej parchant se chtěl dostat do autem a poškodil zamek tudíš nejdou zamknout dveře u řidiče ale u spolujezdce až na ty řidičovo zamknu :feve: Zamky jiny i kliče jsem sehnal.. Vyměnit si to dokažu taky ale nakodovat ne-e a ve škodovce mi řekli že je to otazka jednoho i vice dnů jelikož to jde přez nějakou ustřednu v MB a tam si to oveřujou atd. Nechapu ale budíš, psalo se na foře že je to přez VAG hotový behem 15 minut nebo i mene. :kuk:

• Autor

Tak pan johanik slibil že mi stim nějak helpne když bude navod na vag,takže nemá ho někdo? :( Diky

twe, na co návod ? sežen si V.I.S.

• Autor

neznám :D ale pokusím se pohledat

Nakodovani pres Bolku, jo? Blbost... Hotovy je to asi tak za 10 minut i se svacinou...

• Autor

Diky, to mě řek technik že musej čekat na potvrzeni atd :( tak ja nevim...

BOhužel musí čekat no, nově jedou všecky servisy on line přes škodovku, ale ověřuje se to spíš v databázi v německu.

Jde o to, že zjištují jestli nemáš něco v autě z jinýho kradenýho auta ale sami defakto nevidí žádný údaje (pin,kod imobilizeru a jinych zarizeni - primo se koduje)..Takze se napojuje snad i když jdeš na výměnu pneu lol

Přes VAG doma je i těch 10 min moc, spíš 5 když ví co kde klikat.

edit: zde ke stažení "návod" na VAG http://rapidshare.com/files/127624445/VAG-COM.pdf ale není to nic velkýho spíš seznámení s programem a není to ani nelegální (ze stránek distributora)

Upraveno od dadacek

• Autor

dadacek: jojo to bylo presně řečeno:)

• Autor

tak mam hotovo,

A servis nebo známej?

• Autor

skodahome :)

Kodemi: a tak to má být :):palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.