kodemi.:R Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Zdravim, mam dotaz, dokazal by mi někdo nakodovat kliče? FABIA Nejlepe ustecký kraj jelikož mi nejde auto zamknout teď a budu měnit zamky nejakej parchant se chtěl dostat do autem a poškodil zamek tudíš nejdou zamknout dveře u řidiče ale u spolujezdce až na ty řidičovo zamknu Zamky jiny i kliče jsem sehnal.. Vyměnit si to dokažu taky ale nakodovat ne-e a ve škodovce mi řekli že je to otazka jednoho i vice dnů jelikož to jde přez nějakou ustřednu v MB a tam si to oveřujou atd. Nechapu ale budíš, psalo se na foře že je to přez VAG hotový behem 15 minut nebo i mene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 11. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Tak pan johanik slibil že mi stim nějak helpne když bude navod na vag,takže nemá ho někdo? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 twe, na co návod ? sežen si V.I.S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 11. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 neznám ale pokusím se pohledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 11. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 (editace) tak navod by byl http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=35186 ale moc tomu neverim Editováno: 11. Srpen 2008, autor: kodemi.:R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Nakodovani pres Bolku, jo? Blbost... Hotovy je to asi tak za 10 minut i se svacinou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 11. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Diky, to mě řek technik že musej čekat na potvrzeni atd tak ja nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 tak navod by byl http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=35186 ale moc tomu neverim ty potřebuješ ale imobilizér ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 (editace) BOhužel musí čekat no, nově jedou všecky servisy on line přes škodovku, ale ověřuje se to spíš v databázi v německu. Jde o to, že zjištují jestli nemáš něco v autě z jinýho kradenýho auta ale sami defakto nevidí žádný údaje (pin,kod imobilizeru a jinych zarizeni - primo se koduje)..Takze se napojuje snad i když jdeš na výměnu pneu Přes VAG doma je i těch 10 min moc, spíš 5 když ví co kde klikat. edit: zde ke stažení "návod" na VAG http://rapidshare.com/files/127624445/VAG-COM.pdf ale není to nic velkýho spíš seznámení s programem a není to ani nelegální (ze stránek distributora) Editováno: 11. Srpen 2008, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 11. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 dadacek: jojo to bylo presně řečeno:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 12. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 tak mam hotovo, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 A servis nebo známej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 12. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 skodahome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Kodemi: a tak to má být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.