Publikováno Srpen 12, 200817 r Nazdárek, chlapci budem menit v mojej OII Ambiente zadny sirsi diel sedacky bez opierky za novu s opierkou. Chcem sa spytat ako to mam vymenit, co treba vsetko demontovat? Dakujem
Srpen 12, 200817 r Tomcate, Ty si děláš prdel viď? Ty starý pes a k tomu voják a neumíš založit téma (po slovensky tuším tému) tak aby bylo poznat o co jde To budeš měnit celé opěradlo, kus za kus, ne?
Srpen 14, 200817 r Obě části jsou "pantem" zastrčené do pouzdra vždy na vnější straně vozidla..na středu je "pant" překrytý jakýmsi pouzdrem, které uvidíš mezi opěradly při jejich sklopení. Ten odšroubuješ a máš opěradla volná..stačí potom vysunout směrem ke středu a je to
Srpen 29, 200817 r Prosim tě a na kolik tak výjde nová část zadních opěradel? Koupil jsem zahrádku hlavně kvůli lyžím, díky super nápadu škodovky mi nepasuje starej box na příčky navíc ten způsob uchycení a dotyk se střechou si říká o vydřenej lak, tak bych nad loketkou vzadu s dírou do kufru uvažoval.
Srpen 30, 200817 r Autor Vyslo ma to na 1000 Kč. Bol tu inzerat. Ten chlapik mi to doviezol z Prahy az do Prešova. Je to jednička. Uz to len namontovat. Ale az v oktobri ked budem na SR.
Únor 27, 201015 r Obě části jsou "pantem" zastrčené do pouzdra vždy na vnější straně vozidla..na středu je "pant" překrytý jakýmsi pouzdrem, které uvidíš mezi opěradly při jejich sklopení. Ten odšroubuješ a máš opěradla volná..stačí potom vysunout směrem ke středu a je to Ahoj, a ako mam odmontovať tie kraje po bokoch operadla na Octavii II ? nejak je to nasunuté?...alebo je tam nejaký iný spôsob?... Upraveno Únor 28, 201015 r od maros112
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.