samurai Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 Je to sice oživení dva roky starýho tématu, ale proč ne. Nedávno jsem četl o nějaké "dopravně-bezpečnostní akci", při které byla nasazena asi dvě auta s radarem a jeden vrtulník - pokuty byly za 2x nezapnutý pás, 1x překročení rychlosti, 1x telefonování za jízdy a 5x za nedovolené použití dálkových světel. Prostě z vrtulníku číhali, jestli někdo bude na protijedoucí blikat kvůli měření a už ho brali. A to je zpráva jen pár měsíců stará, myslel jsem, že už je to přešlo. Jednou jsem takhle jel, výjezd z města Sázava, ale to není důležitá informace, prostě rovinka a hned za značkou začátek obce byli policisté. Jelikož stáli v silnici, tak jsem blikáním upozornil protijedoucí řidiče na překážku na silnici. No, asi jsem jim moc nepomohl, protože 3 z 10 řidičů si jako reakci na mé zablikání zhasli světla. Asi jsou zvyklí, že na ně blikají protože nesvítí, tak automaticky otočili přepínače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 Tak to jsou fakt skvělí řidiči Jinak divím se, že si někdo nechá dát pokutu za ty světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 15. Duben 2011 Sdílet Vloženo 15. Duben 2011 Ty samurai...to si jim pěkně zavařil, pač pak 3 z 10 dali pokutu za to, že nesvítili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 15. Duben 2011 Sdílet Vloženo 15. Duben 2011 Taky jsem si řikal, že jsem jim zrovna dvakrát nepomohl, ale myslel jsem to dobře. Na druhou stranu, pokud netuší jestli svítí a netuší, jak má být vypínač nastaven, aby švětla svítila, tak si pokutu zasloužili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 15. Duben 2011 Sdílet Vloženo 15. Duben 2011 Mezi OV a Opavou loni měřili cca 4krát za pomoci vrtulníku. Je to mazec když si člověk nevšimne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.