Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Je to sice oživení dva roky starýho tématu, ale proč ne. :D

Nedávno jsem četl o nějaké "dopravně-bezpečnostní akci", při které byla nasazena asi dvě auta s radarem a jeden vrtulník - pokuty byly za 2x nezapnutý pás, 1x překročení rychlosti, 1x telefonování za jízdy a 5x za nedovolené použití dálkových světel. :D Prostě z vrtulníku číhali, jestli někdo bude na protijedoucí blikat kvůli měření a už ho brali. A to je zpráva jen pár měsíců stará, myslel jsem, že už je to přešlo. :)

Jednou jsem takhle jel, výjezd z města Sázava, ale to není důležitá informace, prostě rovinka a hned za značkou začátek obce byli policisté. Jelikož stáli v silnici, tak jsem blikáním upozornil protijedoucí řidiče na překážku na silnici. No, asi jsem jim moc nepomohl, protože 3 z 10 řidičů si jako reakci na mé zablikání zhasli světla. :D Asi jsou zvyklí, že na ně blikají protože nesvítí, tak automaticky otočili přepínače. :D

Tak to jsou fakt skvělí řidiči :feve:

Jinak divím se, že si někdo nechá dát pokutu za ty světla.

Ty samurai...to si jim pěkně zavařil, pač pak 3 z 10 dali pokutu za to, že nesvítili :smich:

Taky jsem si řikal, že jsem jim zrovna dvakrát nepomohl, ale myslel jsem to dobře. :) Na druhou stranu, pokud netuší jestli svítí a netuší, jak má být vypínač nastaven, aby švětla svítila, tak si pokutu zasloužili. :)

Mezi OV a Opavou loni měřili cca 4krát za pomoci vrtulníku. Je to mazec když si člověk nevšimne...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.