tomasso2 Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Ahoj mam problem, pri startu se ozyva z motoru zvlastni praskavy, piskaci zvuk jakmile je motor teplej je to pryc, zaclo mi to delat vcera, nemate s tim nekdo nahodou zkusenost? Jedna se o Oct Combi 1,9 TDI 66KW, rv. 2003. Po chcipnuti jsem si jeste vcera vsiml s otevrenou haupnou jako by si v motoru neco oddychlo, nevim jak jinak to vysvetlit, treba mi nekdo poradi co by to mohlo byt. predem moc dik Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 No to by se mohli začít ozývat rozvody. Kdy byli měnení?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasso2 Vloženo 15. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Mam najeto cca 115tis. takze rozvody jeste delany nebyli Na kolik cca vyjdou rozvody??? Dik za typ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 jak kde, v Praze klidně 15000, jinde třeba 8000, záleží na servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 No tak na rozvody máš nejvyšší čas. Skus kontaktovat člena fóra Seba, ten má velice dobrý ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasso2 Vloženo 18. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Diky za informace. Jeste jeden dotaz mam, je mozny ze si mi auto zda celkove hlucnejsi??? Ma to neco spolecnyho s rozvodama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.