Přejít na obsah

policajt vs. motorkar-drsny...

O.v.i.

Doporučené příspěvky

no nevim ale bejt poldou tak je radeji necham v klidu prejet vsechny a pak teprve vtrhnu na silnici..... kor kdyz jede takova tlupa a jeste jsou u silnice dalsi - to radeji stojim a koukam kterej od kud prilitne........

Ale kdo z nás se někdy nerozhodl blbě a holt to pak už nejde vrátit.

Na jednu stranu poldy odsuzujeme,že buzerujou za blbosti a když chtěj zasáhnout a podělá se to ukazuje se na ně.

Prostě podle mně tam chtěl vjet a zastavit tu hordu a toho jednoho kterej se předváděl přehlíd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale kdo z nás se někdy nerozhodl blbě a holt to pak už nejde vrátit.

Na jednu stranu poldy odsuzujeme,že buzerujou za blbosti a když chtěj zasáhnout a podělá se to ukazuje se na ně.

Prostě podle mně tam chtěl vjet a zastavit tu hordu a toho jednoho kterej se předváděl přehlíd.

myslim ze nejak tak to bylo

Odkaz ke komentáři

až vám nějaký motorkář přejede děcko nebo babu a bude se vymlouvat, že si jen tak blbnul s kámošema na cestě, a to děcko mu tam jen tak vběhlo, pak budu zvědavý co budete psát. Když vezmu kolik jich už letos zařvalo jen u nás, tak to o něčem vypovídá. Škoda že nejsou adekvátní fotky na netu. Jinak mi je to naprosto jedno, páč na ně není metr, ale jak se zdá, tak jich celkem dost ubývá nejen na našich silnicich. Jen tak dál, jen škoda, že z nich už není další užitek, páč většinou jsou na kusy a ty kusy se už nedají použít. Naposledy co jsem byl na motorkáři, který to nedobrzdíl, tak se jeho hlava našla až na druhý den v poli.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...