Plecháč Tony Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Potřeboval bych vědět, jak je zapojenej ve favoritu teploměr. Konkrétně co na jakou packu vede. Tušim že na jednu půjde +12V, na jednu kostra a tu třetí čidlo, ale co kam to nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 27. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Mmmm, všichni na to koukaj, a nikdo neví jak to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 De o to o jakou packu se ti jedná jestli o tu na konektorech pal. přístrojů tak : kostra - 1/ 10 pólového kon. +12V - 5/ 6 pólového kon. čidlo - 2/ 8 pólového kon. Je to pro motory s karbecem do 12 / 92 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plecháč Tony Vloženo 29. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Ne, jde mi o samotný budík teploměru, co má 3 packy, chtěl jsem to vyfotil, ale zapoměl jsem si foťák, tak jsem ho aspoň našel na netu. Je to tenhle, jen bohužel neni vidět zezadu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.