Silverados Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Nazdar, pokusel se uz nekdo upravit prostor v palubce tak, aby tam vlezlo 2DIN autoradio? Uvazoval jsem dat pryc popelnik, zastrcku (ta prijde jinam) a pokusit se to nejak propojit, sehnat ramecek z jineho auta ,poupravit at pasne a dat tam radio. Ale nez se do toho pustim, tak bych rad vedel zda se uz nekdo o to pokousel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel1991 Vloženo 22. Únor 2022 Sdílet Vloženo 22. Únor 2022 Zdravím, tak to by mělo teoreticky vyjít... Osobně jsem bohužel nezkoušel jen vím že kamarád jo a snad se podařilo. Já bych se do toho nepouštěl - moc práce :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 22. Únor 2022 Sdílet Vloženo 22. Únor 2022 Za 13 let už to asi vyřešil 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.