Zdenal C. Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Zdravim skodovaky, Mam problem potreboval bych porad jak se rozlisuje jednohmotnostni setrvacnik od dvouhmotnostniho, jestli ma specialni oznaceni nebo jak nejlepe ho rozlisim. Dle meho mechanika mam na aute nasledujici : 225mm Luke 038105266AT orig. TDi 81kW r.v. 1999 Znamy mi nabidl za cca 6500kc cely set s lamelou,pritlacakem a loziskem od Sachse udajne, ale dle ceny bych to videl na jednohmotu (pokud jej vyrabi) a nevi jak je od sebe rozeznat (jednohmotu od dvouhmoty) a mechanik mi rekl, ze by to mohla byt nejaka korea za tu cenu. Proto budu rad za kazdou radu. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evry Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Ahoj řekl bych že ať je to LUK nebo Sachs (Valeo ...) tak se vždy vybírá dle příslušného katalogu.Tak by měl ten dotyčný to vybrat správně. Luk nebo Sachs mám pocit že dělaj dvoj-hmot.setr. tak si zavolej do Auto štangl (autokelly) (LUK) nebo Sachs --Elit. Jinak se kounkni on-line katalog na :http://obchod.autokelly.cz/. Jsou tam ty čísla a díly s (obrázkama) Pro dvojhmot setrvák se dělá spojka bez pružin(vnitřní )---bo tuto činost obstarává dvojhmotý setrvák. A pro tento vůz je tam lamela na obr.bez pružin . Snad ti to pomůže čus Evry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 18. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Diky za odpoved. Urcite to pomuze mrknu na to. S pozdravem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 18. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 Akorat je tam tolik moznych variant az jsem z toho jelen navic se setrvacnikem toho moc neni a jeste s nekrestanskyma cenama, ted uz v tom mam absolutni chaos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.