brunoos Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Umi tady někdo použivat "Vlastní mapy" na Google maps? potřebuju poradit Ve vyhledavači tras na googlu jsem si našel trasu např. Ostrava - Liberec, a tuto trasu bych potřeboval vložit do jedné mé vlastní mapy. Poraďte jak to udělat - ja na to nepřišel - kreslit čarkama ve vlastní mapě to je blbost - potřebuji to přesně a bylo by to zdlouhave dík moc za jakoukoliv radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 nekde by mela byt utilitka na export do gpx nebo tak ale ted nevim pak se mozna juknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 22. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Tak jsem zjistil, že v Google Eart si najdete trasu, ta se pak vyexportuje do soubou KML. Tento soubor se pak naimportuje do "Vlastnich map" v Google Maps. Mám ale problem: Soubor KML naimportuju ale mapa se nezobrazi najednou, ale rozděli se na dvě stranky. Je to způsobeno tim souborem KML. V něm třeba spojit jednotlivé segmenty do jednoho - to ale nevim jak udělat. Jedná se o textový soubor XML. Je tu někdo schopný poradit jak toto provést. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.