Tengi Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Zdravim všechny, mam dotaz jestli mate někdo nějky foto nebo navod kudy jste vedly ten červenej napjecí kabel od baterky k zesiku.Konkretně mě zajíma kduy jste to vedli pod palbní deskou.Děkuji za odpovědi. Jo a jestli mate někdo foto kam se zapojuje ten mini ISO konektor do symphony a kde se dá ještě sehnat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Foto nemám,já osobně jsem vyvrtal díru někde do konzoly pedálů,marně jsem totiž hledal nějakou průchodku..... Oddělal jsem filtr sání a vyvěsil řj motoru i s kabelama,myslím že jsem musel sundat ještě nějaký plast tam či co. Zbytek kabelu šel prahem až do kufru. Pojistka je schovaná pod tím prvním plast víčkem na baterce. Docela porod....když to děláš poprvé..u druhýho auta už to byla hračka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 ...bez problémů to jde i po straně spolujezdce.Je tam prostup, který je dobře viditelný z motorového prostoru.Kdyby jsi potřeboval kabely tak... http://fancarhifi.cz/index.php?option=com_...2&Itemid=71 ...je i ve 20qmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dosinek Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 cau + kabel protahnes pruchodkou za kastlikem u spolujezdce je uplne nahore v pravo z vejnku jde vydet kaky viz. foto. tady mas foto zapojeni iso kon. do radia , tady mas odkaz kde jdsem ho koupil ja http://www.rapid-autohifi.com/store/goodsd...ID=mini_iso_rca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tengi Vloženo 25. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 cau + kabel protahnes pruchodkou za kastlikem u spolujezdce je uplne nahore v pravo z vejnku jde vydet kaky viz. foto.tady mas foto zapojeni iso kon. do radia , tady mas odkaz kde jdsem ho koupil ja http://www.rapid-autohifi.com/store/goodsd...ID=mini_iso_rca Ahoj diky moc přesně tyhle fota jsem potřeboval vidět ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tengi Vloženo 25. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 Jenom ty co zajímá co tam budu davat za zesik a woofer tak zesik je CARPOWER 4 kanal 700W ten budu mít odkámoše za malý peníz a tubu od blaupunktu GT SERIE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Viki Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 Jenom ty co zajímá co tam budu davat za zesik a woofer tak zesik je CARPOWER 4 kanal 700W ten budu mít odkámoše za malý peníz a tubu od blaupunktu GT SERIE. Tuto tubu jsem měl a byla naprostá spokojenost, letos se ovšem renovovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tengi Vloženo 27. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Tuto tubu jsem měl a byla naprostá spokojenost, letos se ovšem renovovalo Tak to je pěkná renovace možna se taky k takový dostanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.