jakun Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 Ahoj, mám problém teče mě patrně někde od před. skla či ventilátorem (pod filtrem je sucho) nebo klimou do vozu. Když otevřu před. kastlík tak je dno mokré a pod zadní pravou rohožkou je louže. již loni mě tam nateklo a tak jsem to vysušil a byl klid. Ovšem patrně jak delší dobu prší (několik dní) tak tam opravdu někudy teče. Určitě taky vedou od skla odvod. hadičky a možná bude ucpaná. Neporadíte mě jak na to přijít či co vyčistit? Klimu moc nepoužívám a tak to kondenzát asi nebude. Mám pod zadním koberečkem odhadem 0,5l vody. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 Koukni se jestli máš nad pylovým filtrem ten okap, většinou teče dovnitř právě okolo filtru. Je potřeba ho celej vyndat (tu vaničku) a zkontrolovat těsnění. Hlavně se tam drží furt bordel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 Neměnili ti čelní sklo? I to by mohla být příčina - mohli ho špatně nalepit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Ja sem pouze slysel ze profukovali bocni okenka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakun Vloženo 28. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Čel. sklo je originál. Nevede náhodou nějaká hadička od okna do podběhu? Kouknu na ten filtr znovu a asi sundám pravé přední kolo, sundám kryt podběhu a uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Od čelního okna žádný hadičky nevedou - aspoň jsem já na žádný nenarazil. Od střešního asi jo. Nejlepší bude vyndat kastlík u spolujezce a z konve nalejt vodu kolem filtru a mělo by to bejt vidět. Někdy taky zatejká kolem gumy dveří - dole v místě spojení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 NO tak jsem dnes rano prisel do auta a u spolujezdce kaluz Ale nikde jsem nenasel zadnou stopu, odkud by to mohlo byt :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 (editace) Známej to měl taky, a nakonec měl v motoru zanesený nějaký odtokový kanálek a začlo mu to téct do interiéru. Mrknul bych pod kapotu jestli tam něco nemáš. Editováno: 8. Listopad 2008, autor: Luky15 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Známej to měl taky, a nakonec měl v motoru zanesený nějaký odtokový kanálek a začlo mu to téct do interiéru. Mrknul bych pod kapotu jestli tam něco nemáš. Zkusim, diky :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanss Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Zdarec, tohle se mi stalo asi před půl rokem - ráno přijdu do auta a u spolujezdce na koberečku kaluž Samozřejmě pršelo....tak jsem po pár dnech zkoumání zjistil, že tam teče zespod tapece pod tapecem je plech přilepenej nějakym tmelem a ten někde propouštěl. No je to zajimavá závada a ve škodovce si řekli za opravu asi 2500 což mi za přetěsnění přišlo dost. To je má zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Zdarec, tohle se mi stalo asi před půl rokem - ráno přijdu do auta a u spolujezdce na koberečku kaluž Samozřejmě pršelo....tak jsem po pár dnech zkoumání zjistil, že tam teče zespod tapece pod tapecem je plech přilepenej nějakym tmelem a ten někde propouštěl. No je to zajimavá závada a ve škodovce si řekli za opravu asi 2500 což mi za přetěsnění přišlo dost. To je má zkušenost No to bude presne ono, co to je ta tapece a kde to najdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanss Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Tapec je plastovej dekl zevnitř na dveřích a ten když se sundá tak pod nim je myslim na šroubech krycí plech dveří a ten je podmázlej tim tmelem. Já po tom pátral, protože jsem měl zespodu ty dveře mokrý a ta voda šla právě zespod toho tapece a když zavřeš dveře tak ta voda nemá kam jít kvůli těsnění dveří a teče dovnitř - no pakárna. Vzal jsem hadici a při otevřenejch dveřích jsem kropil okýnko a po chvilce to začalo dole kapat tak to zkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Dobry napad, diky moc za radu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Jo Super nápad Hannsi. To by vysvětlovalo proč mám někdy panáka vody na koberečku u spolujezdce. Je to tak 3x do roka. Nejdřív jsem si myslel, že se chytil bordel na těsnění nebo podobně. Rozeberu dveře a omrknu to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanss Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Jo nápad dobrej, ale přijít na to Tak to zkuste a třeba vám to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 Jo jo,taky omrknu,občas mám mokrý koberec pře pravou zadní sedačkou a tohle mě nenapadlo,díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
artas10 Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Dobry napad, diky moc za radu :-) Můžu se zeptat jak to dopadlo s tím zatékaním? V čem byla chyba? Já mám stejný problém. Vylil jsem už snad kýbl vody. Zatím jsem vyčistil ucpaný odtok pod akumulátorem a vyměnil těsnění pod pylovým filtrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Můžu se zeptat jak to dopadlo s tím zatékaním? V čem byla chyba? Já mám stejný problém. Vylil jsem už snad kýbl vody. Zatím jsem vyčistil ucpaný odtok pod akumulátorem a vyměnil těsnění pod pylovým filtrem. Nezapomente pročistit oba odtokový kanálky, jak pod baterkou, tak pod posilovačem (ten je nejlepší proprstovat zespodu, rukou protaženou okolo motoru..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
artas10 Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 Nezapomente pročistit oba odtokový kanálky, jak pod baterkou, tak pod posilovačem (ten je nejlepší proprstovat zespodu, rukou protaženou okolo motoru..) Díky za radu. Ani jsem nevěděl, že další je i pod posilovačem. Budu se snažit abych ho našel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 9. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2009 Díky za radu. Ani jsem nevěděl, že další je i pod posilovačem. Budu se snažit abych ho našel. Přímo pod ním, z vrchu se k němu nedostaneš... Já protáhl ruku na pravé straně okolo motoru a zespodu nahmatal gumovej konec odtoku je to kratka tlusta hadička.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzef17 Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 kua, tak uz aj mne to zateka, cela prava strana je pod vodou. uz som vymenit to tesnenie pod tym filtrom, skontroloval tie spolujazdcove dvere a nic a dnes rano dojdem a Titanic je este v suchu oproti mojej lodi. ma niekto este neaky napad ? ako ste to doriesili vy. asi si namiesam neaky farebny prasok a budem pomaly liat a sledovat odkial to steka alebo co. ale kazda rada dobra. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 (editace) Tak sem koukam do meziprostoru a asi me nad tím pylovým filtrem něco chybí že ? Před nedávnem jsem měl taky mokro pod kobercem,ale na řidičové straně.Chtěl jsem vyčistit ty kanálky,ale boužel se mi je nepodřilo nahmatat. Editováno: 25. Listopad 2009, autor: petr vlach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Takže tam asi nějakej dekl uritě patří,protože kámoš na Passatu to má zadeklovaný.teď kde ho koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzef17 Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Ja nad tym fitrom tiez nemam ziaden dekel, no iba ten dlhy co sa tiahne cez celu sirku auta ponad baterku az k druhemu blatniku, ale vidim ze ten tam mas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Nic nad tim filtrem není, akorát malá umělá zarážka aby nevypadl.. Je to celé přece pod plastem pánové ... Umístění kanálků je tu popsáno víc než dobře, kdo neumí hledat (jak v autě tak na fóru) není mu pomoci ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.