Přejít na obsah

artas10

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení artas10

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Tak tohle jsem měl cca před rokem. Bylo to zámkem. Tedy vačkou která spíná mikrospínač. Vačka je potažená plastem, který se po čase vydře v místě kde se pohybuje dotek mikrospínače a proto mikrospínač špatně spíná a časem vůbec. Buď tedy nový zámek, nebo oprava. Já jsem opravoval. Z vačky jsem sloupl ten plast. Tím se zvětšila vzdálenost od doteku mikrospínače a musel jsem tedy mikrospínač posunout blíže k vačce. Použil jsem jiný mikrospínač, ale musel jsem ho posunout, protože měl jiné rozteče otvorů na upevnění. Jehlovým pilníkem jsem "posunul" otvory, aby vyhovovaly novému mikrospínači a ten spolehlivě spínal. Mikrospínač jsem upevnil pomocí šroubků a plochých matiček (závit M2, M2,5 to si už nepamatuji) a pojistil to nějakým lepidlem. Od té doby mám zcela klid. Tak teď koukám na fotky a je to přesně dva roky.
  2. No já jsem koupil 3B4 839 015 A - N (na štítku je napsáno že je pro Octavii) a v Superbu mi funguje. Je to sice nějaký číňan, ale funguje OK.
  3. Jo máš pravdu. Teď ty jedny dveře fungujou jako bez centrálu. Kolíčkem zajistím, klikou odjistím a otevřu. Já jsem problém se zamykáním neměl nikdy, jen mi to odemykalo až třeba na třetí, čtvrtý pokus. Až do stavu že to nešlo odemknout vůbec. Až se k tomu dostanu a zjistím čím to bylo, tak dám vědět.
  4. Takže jsem zkusil způsob jak výše uvedl Doktorone a kupodivu se mi to do minuty podařilo klikou v kombinaci s DO otevřít. Mrkl jsem na vodiče v průchodce mezi sloupkem a dveřmi, ale vypadaly vcelku dobře. Tak jsem zatím rozpojil jen konektory a dveře odemykám zevnitř klikou a zamykám čudlíkem ve dveřích. Aspoň mám jistotu že je otevřu až se chytím demontáže a opravy zámku. (mikrospínače, studené spoje, případně kabeláž) Doktorone díky za tip
  5. SUP1 pokročil si nějak s těma dveřma? Otevřel si je? Jsem na tom stejně a přemýšlím jak dál.
  6. Tam kde ukazují ty šipky. Odmotat, rozbalit, sundat průsvitné krytky, dráty odizolovat, zkroutit, propájet a pak něčím zaizolovat. Já použil tavnou pistoli.
  7. Je třeba spojit u komfortky nejen červené dráty, ale i modrošedé. Těch je cca 4-5. To je spojené ukostření interierového osvětlení, osvětlení ve zpětných zrcátkách a tuším že spínače hlídání interiéru. Já jsem poprvé spojil jen červené dráty (nepomohlo). Ty modrošedé byly uhnilé tak perfektně, že to vypadalo jako uštípnuté štípačkami, takže mně ani nenapadlo je spojovat. Teď už to svítí v pohodě. A příčina zatékání? Klasicky ucpané odtoky pod akumulátorem a posilovačem (suché listí, špína). Pro jistotu jsem ještě utěsnil plechy pod tapecemi dveří silikonem. Zatím je klid.
  8. Díky za radu. Ani jsem nevěděl, že další je i pod posilovačem. Budu se snažit abych ho našel.
  9. Můžu se zeptat jak to dopadlo s tím zatékaním? V čem byla chyba? Já mám stejný problém. Vylil jsem už snad kýbl vody. Zatím jsem vyčistil ucpaný odtok pod akumulátorem a vyměnil těsnění pod pylovým filtrem.
×
×
  • Vytvořit nový...