Airman64 Vloženo 30. Červen 2015 Sdílet Vloženo 30. Červen 2015 Tys to sundal a dal ten tmel na plochy ktere se dotýkají? nebo si to jen máznul tak jak je videt na fotce v tom spoji ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 (editace) Maznul.... Budu to muset dát i pod ten plech, já jen zdá je nějaký speciální těsnění (tak jak se dává na origo auta) a kde ho sehnat. Editováno: 1. Červenec 2015, autor: angel.CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 (editace) Tak to je jasne kdyz to nedáš pod plech ze to pujde do kytek to musíš dát do spoje přímo... :kol-33: Editováno: 1. Červenec 2015, autor: Airman64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Dělal jsem to tak na všech dveřích a pohoda... Jen ty.jedny zlobí. O víkendu to předělám a pak už jen počkat na déšť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Nebo vzit konev a slívat to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Sundat stahovačku, udělat housenku, chvíli počkat, až to zavadne a přišroubovat stahovačku. Jestli to uděláš takto, tak to nemá šanci téct. Rovnou zkontroluj odtokový kanálek vespod dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 1. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2015 Nanést tam toho dost a na obě strany a rovnou to šroubnu. Ať se to má šanci ještě spojit, pak to nanést ještě dolů pod to (jak je to teďka). Kanálky jsou v pohodě, ale kouknu. Pak zaděláno těsnící izolepou kanálky a vlivu tam aspoň dva litry vody.... To by mělo stačit :-) pak hodím fotky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 takže hoši, problém je jiný, dnes jsem rozebral (zase) dveře zalepil odtokové kanálky a nalil cca litr vody a čekal... hádej te co se stalo... samozřejmě to trošku protékalo přes izolepu, ale u prahu ani kapička, takže mě napadlo to zkusit nalít na těsnění dveří (přední o zadní) a ejhle.... potopa na prahu... všimnul jsem si že jsou přední dveře vykloněné ven (+flush). Takže jsem je křupnul v ruce (rámeček dovnitř) teďka to lícuje krásně, jenže voda stále teče.... poradím si s tím něják, nebo budu muset sehnat nové těsnění předních i zadních dveří ???Nějáký fota.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 (editace) Ale tohle je v pořádku. Odtokový kanálek vespod dveří má odvádět vodu na práh a odtud to teče dolů A ty obvodové gumy nemají těsnící účinek, resp.minimální a je zcela normální, že se voda dostane ke sloupku. Má to každý Superb takto Důležité je, že těsní ty vnitřní obvodové gumy (ty u prahu směrem nahoru). Takže pokud Ti teče dovnitř do interieru, tak je špatné těsnění na stahovačce, pokud je vnitřní obvodová guma v pořádku Vnějších si moc všímat nemusíš, mají spíše tlumící a akustický účinek (hlavně kvůli větru) Stejně tak ty vodorovné gumy u skla nemají těsnící účinek. Tam má část vody (kterou nezachytí to těsnění) protéct skrz dveře do odtokového kanálku Zalep pořádně stahovačku a je klid Editováno: 4. Červenec 2015, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 4. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2015 No, ok... Zaměřené to je, tak uvidíme jak bude pár dní pršet, budu kontrolovat :-) jsem právě myslel ze jak je i ta guma u Prahu mokrá, tak je něco blbě... Pokud je to v pohodě, tak tím pádem pohoda :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Jenom tak mimochodem, jak začalo intenzivně pršet, tak se u mě projevil problém se zatékáním. Nejdřív ráno celý A sloupek zachcaný vodou - vzal jsem nůž a prořízl ve dveřích odtok ze šíbru - vystříklo asi litr vody, nakonec sem to ještě vytunil a celý ten slepený konec ustřihl. Odpoledne to samé na druhé straně, tentokrát to bylo potečené málo, čistil jsem to tam někdy v květnu, takže gejzír nebyl tak velký. No a nakonec mokrý vložený koberec ve předu u spolujezdce, naštěstí je nepromokavý a spodní koberec je suchý - vypadá to, že teče přes stahovačku, ale neměl jsem to ještě sundané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 28. Květen 2016 Sdílet Vloženo 28. Květen 2016 Zdravim. Dnes sem objevil zateceni pouze vedle ofuku v podlaze pod predni podlahou nikde jinde. Napada me ze vypadla jen gumka zespodu muze byt nebo muze byt jeste jinde problem? Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 28. Květen 2016 Sdílet Vloženo 28. Květen 2016 Tak záslepku poznáš, jestli je vypadlá, když se jukneš vespod auta? Mě třeba zatékalo jen na levé straně a pravá byla suchá. Tohle bylo ucpaným odtokovým kanálkem pod posilovačem. A ještě další možnost je špatné těsnění na stahovačce na některých dveřích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdeněkTr Vloženo 27. Červen 2016 Sdílet Vloženo 27. Červen 2016 Neni tu prosim nekdo z okolí Trutnova u koho by se dalo udělat pretesneni stahovaček nebo by mi to udělal , nemůžu najít mechanika který by mi to udělal , nemám garáž a nářadí tak nemám kde to udělat :-( , tady v okolí žádný "normální" mechanik nema čas :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 28. Červen 2016 Sdílet Vloženo 28. Červen 2016 Kdyby jen v okolí. Pořádného mechanika neseženeš v celých Čechách. Kup si plochý a křížový šroubovák, trubkovou desítku klíč a silikon Počkej, až bude hezky a udělej si to sám. Vyjde Tě to levněji, bez nervů a ještě Ti zbyde vercajk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdeněkTr Vloženo 28. Červen 2016 Sdílet Vloženo 28. Červen 2016 (editace) Na to se chystám :-) myslíš ze podle návodu tady to zvládnu ? Úplně nemehlo nejsem :-) jeste se optam kdyz zamykám zevnitř tlačítkem u stahování okynek tak se my jednou tak za 5-8 zamčení nezamknou dveře u spolujezdce , to bude spatny zámek ? Jestli si ho mam sehnat dopředu :-) Editováno: 28. Červen 2016, autor: ZdeněkTr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wencaaa Vloženo 14. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2016 Zdravím všechny, mám Superba 1 2.5tdi r.v. 2006 v plné výbavě (bez šíbru). Mám velký problém se zatékáním, teče mi do levé poloviny vozu (pouze podlaha). Podlaha u řidiče a za řidičem totálně mokrá, za jeden déšť co trval celé dopoledne tam nateklo tak že v tom stojí cca 4 cm vody všude. Vše okolo je suché, včetně dveří, sedadel, sloupků, skel, prahů ale i bočního koberce, pouze je mokré dno. Oblepil jsem všechny stahovačky tmelem, udělal jsem pod torpedem větší díry na odtoky (vyrval jsem gumy) nevím odkud jinud. Čelní sklo je ještě původní, koberec co vede pod pedalama směrem nahoru je též suchý. Nicmeně komfortka a celý svazek je pod vodou. Nenapadá vás někoho něco? Díky za jakýkoliv nápad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 15. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2016 Zdar. Nikdy už neříkej, že máš v autě plnou výbavu. To rozhodně nemáš. Možná by ses divil, co všechno v Superbu může být. Navíc některé výbavy ani nelze kombinovat Pokud jsi udělal vše, co píšeš (stahovačky+oba odtokové kanálky), tak zkontroluj všechny záslepky v mezistěně mezi motorem a interierem (vydloubnout, podmazat silikonem). Zvláště po akumulátorem je jedna docela exponovaná. Dále demontuj řídící jednotku, vymontuj box, ve kterém se nachází a silikonem znovu zatěsni Používej zásadně silikon na motory. Ten obyčejný sanitární časem zpuchří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wencaaa Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 No kámo, docela si stojím za tím, že víc tam nejde dát. Mám facelift ( a to kompletní, zrcátka, maska, zadní světla, volant, budíky), multifunkční volant, vyhřívaný čelní sklo, celé v kůži, vše v elektrice, mám stropní dvd (díky tomu nemůže být v autě šíbr) spolujezdcova sedačka je polohovatelná ze zadní loketní opěrky a je otevírací na prostrčení nohou, je tam navigace, tempomat to taky má, senzory všude, skivak, bixenony, origo tažné, prostě vše, nemá to akorát webasto (to netuším jestli se v originále montovalo). Nevím možná jsem na něco zapomněl co tam chybí, ale v mém případě se tam víc dát asi už tenkrát nedalo. Kombinovat se určitě některé výbavy nedali a ani do dnes nejdou, nicméně si myslím, že je to plná elegance. Zatékání jsem po demontáží všeho na levé straně odhalil. Bylo vypadlé těsnění okolo lanka na otevírání kapoty, tudíž z čelního skla rovnou do auta...Jen pro představu vyndal jsem z vozu 28L vody. Vše utopené, včetně komfortky, která byla i přes to že je v boxu plná vody Pro jistotu jsem přetěsnil i box řídící jednotky. Díky za nápady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 18. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2016 (editace) Stejně to není plná výbava I když hodně bohatá a za "děravou" přední sedačku spolujezdce by Ti zdejší kluci uthali ruce Určitě založ vlákno v sekci Váš SuperB a pochlub se Editováno: 18. Červenec 2016, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wencaaa Vloženo 18. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2016 Tak jen pro představu co se tam ještě mohlo dát? Mě nic už moc nenapadá Určitě založím. Ty máš i A8 6.0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 18. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2016 Jo jo, z nouze ctnost. Lednice třeba? Origo držák na brýle? Kluci toho asi řeknou více.... Vůbec mě neber jako rejpala hlavně, jen si to užívám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wencaaa Vloženo 20. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2016 Je pravda že lednici nemám, ani nevím že se dávala, nicméně jestli se dávala do zadní loketky tak tam mám zase skivak a to jsme zase u té kombinace výbav detail jako držák na brýle samozřejmě mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2016 No, myslím, že o výbavě by to už tady stačilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blk Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 Problém se zatékáním vidím v kapiláře mezi plechy u sloupku A, za roky se zde nahromadil binec v horních rozích předního skla, když naprší, tak se tam udělá "rybníček" a kapilárou to sákne do interiéru a kape na podlahu, mě hlavně u spolujezdce. Po vyčištění OK ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.