protected Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 Ahoj, dnes jsem namontoval novou váhu vzduchu, od té doby při nastartování klesnou otáčky tak na cca 500 a hned opět vyletí na normální hodnotu u volnoběhu (cca 900), toto mi to dělalo při špatné škrtící klapky... je možné že je potřeba po vyměnení váhy vzduchu opět nahrát hodnoty do škrtící klapky jako když se čistila? Dík za info, motor 2.0 r.v. 2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notro Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 zkusil bych tu klapku dat do zakladni ho nastaveni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
protected Vloženo 27. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Ahoj, dnes jsem namontoval novou váhu vzduchu, od té doby při nastartování klesnou otáčky tak na cca 500 a hned opět vyletí na normální hodnotu u volnoběhu (cca 900), toto mi to dělalo při špatné škrtící klapky... je možné že je potřeba po vyměnení váhy vzduchu opět nahrát hodnoty do škrtící klapky jako když se čistila? Dík za info, motor 2.0 r.v. 2001 tak dnes ráno při studeném motoru a nastartování při přidání plynu se motor "udusil" takže klapka šla zatím ven a je tam ta stará, s tou auto jezdí dobře, jen špatně startuje, sakra, to sjou starosti:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ancovka Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Zdravíčko Moravco . Neboj příští víkend to opravíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
protected Vloženo 28. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 (editace) Zdravíčko, já věděl, že sem jukneš, tak sem chtěl napsat, že mi to zpravoval jeden borec z Chomutova, ale jak tě znám, tak ty bys pak na ěm machroval, tak sem to radši nepsal, stejně to možná dám do značkového servisu, sice to tam stojí prachy, ale zase tam .... ty víš Editováno: 28. Srpen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
protected Vloženo 28. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 (editace) Jinak mi dnes přišlo to čidlo, nové za 65kč z aukra:) a taky ty díly na to okno, dnes se na to s tátou mrknem a uvidíme, co se s tim dá dělat, jen mě štve to poštovné 150kč když ten obchod sílí o dům dál, volal jsem to a prý mi to neprodaj jinak než online, hajzlové Editováno: 28. Srpen 2008, autor: olisoft necituj svoj vlastny prispevok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ancovka Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Já vím, sice tam necháš prachy, ale zas tě neotravujou blbejma kecama ohledně MPI .Hele radši se do toho nepouštějte, aby to nedopadlo jak s tou váhou a nechte to radši profíkům (mě ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
protected Vloženo 28. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 (editace) no, jak se to vezme..do autoservisu jdu s pojebanym autem a plnou peněženkou..odejdu s opravenym autem a prázdnou peněženkou...k tobě jdu s pojebanym autem, balíkem cocacol a odejdu s opravenym autem, bez cocacol a s nervama v PRDELI! takže jde o to, na jakou finanční hodnotu si cením své nervy, až uznám, že se to nevyplatí, tak pujdu do servisu, ale zatim to je dobrý Editováno: 28. Srpen 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ancovka Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Moravco, nesmíš bejt takovej cíťa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.