Přejít na obsah

Nová váha vzduchu = kolísání otáček

protected

Doporučené příspěvky

Ahoj, dnes jsem namontoval novou váhu vzduchu, od té doby při nastartování klesnou otáčky tak na cca 500 a hned opět vyletí na normální hodnotu u volnoběhu (cca 900), toto mi to dělalo při špatné škrtící klapky... je možné že je potřeba po vyměnení váhy vzduchu opět nahrát hodnoty do škrtící klapky jako když se čistila? Dík za info, motor 2.0 r.v. 2001

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, dnes jsem namontoval novou váhu vzduchu, od té doby při nastartování klesnou otáčky tak na cca 500 a hned opět vyletí na normální hodnotu u volnoběhu (cca 900), toto mi to dělalo při špatné škrtící klapky... je možné že je potřeba po vyměnení váhy vzduchu opět nahrát hodnoty do škrtící klapky jako když se čistila? Dík za info, motor 2.0 r.v. 2001

tak dnes ráno při studeném motoru a nastartování při přidání plynu se motor "udusil" takže klapka šla zatím ven a je tam ta stará, s tou auto jezdí dobře, jen špatně startuje, sakra, to sjou starosti:)

Odkaz ke komentáři

Zdravíčko, já věděl, že sem jukneš, tak sem chtěl napsat, že mi to zpravoval jeden borec z Chomutova, ale jak tě znám, tak ty bys pak na ěm machroval, tak sem to radši nepsal, stejně to možná dám do značkového servisu, sice to tam stojí prachy, ale zase tam .... ty víš :p

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Odkaz ke komentáři

Jinak mi dnes přišlo to čidlo, nové za 65kč z aukra:) a taky ty díly na to okno, dnes se na to s tátou mrknem a uvidíme, co se s tim dá dělat, jen mě štve to poštovné 150kč když ten obchod sílí o dům dál, volal jsem to a prý mi to neprodaj jinak než online, hajzlové:)

necituj svoj vlastny prispevok...
Odkaz ke komentáři

no, jak se to vezme..do autoservisu jdu s pojebanym autem a plnou peněženkou..odejdu s opravenym autem a prázdnou peněženkou...k tobě jdu s pojebanym autem, balíkem cocacol a odejdu s opravenym autem, bez cocacol a s nervama v PRDELI! takže jde o to, na jakou finanční hodnotu si cením své nervy, až uznám, že se to nevyplatí, tak pujdu do servisu, ale zatim to je dobrý :palec2:

citovanie predchadzajuceho prispevku
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...