Přejít na obsah

protected

Uživatel
  • Počet příspěvků

    53
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

871 zobrazení profilu

Oznámení protected

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. čau, párkrát sem u aut viděl na předních dveří samolepku s počtem přejetých chodců, zvířat, vozíčkářů atd..připadá mi to celkem vtipné Nevíte, kde se dá sehnat?
  2. pokud se jich cheš zbavit, koupím je od tebe, sháním je skoro rok:( a nic:(
  3. mám tento motor půl roku a jsem s ním celkem spokojen:) jen by m zajímala jeho životnost. Na kolik km to tak vidíte?
  4. Ahoj, nevíte číslo tohoto dílu? Popř, dá se zjisti z Etky? Jedná se o dřevodekor z dveří jako to má L&K. Díky moc, snad ho někde seženu:)
  5. již to tu bylo řešeno, prostě se to stává já když nějakm přijedu, mám průměr třeba 8l, tak za 15mint mám průměr 11l:)
  6. otřel sem susky z víčka nádržře a přes víkend najel cca 500km, když jsem to kontroloval, tak se tám žádné cucky neobjevily. Myslíte, že pokud by tam tekla voda, že by se již za 500km objevily? Nebo se tam objeví po delším čase? Ať vím, zda je ten servis potřeba
  7. btw: hezké styling RS. na kolik tě vyšel rs nárazník + lak? pokud máš tmavěmodoru metlu, tak máme stejnou barvu. Taky si pohrávám s myšlenkou hodit tam rs nárazník, ale bojim se té položky za lak:)
  8. díky za pomoc:) a hned v pondělí pujde do servisu:)
  9. no jo, jednodušel se ale ted do servisu nedostanu:(
  10. díky za info, na tohle si dám pozor (asi by mě to nenapadlo). Ale jde i o to, že když se mísí voda s olejem a dělají se ty cucky, tak jestli se nějak neposere přímo ten motor tím "nekvalitním" olejem
  11. nene, to ne. ale do servisu to dám příští týden. Do té doby to bude muset ještě nějakých 700km zvládnout:)
  12. o té hlavě jsem taky slyšel - že to tím může být. Voda je čistá. A zatím je teplota motoru v normě.
  13. Ahoj, poslední dobou sem zjistil, že mi hodně "utíká" chladící kapalina, cca litr za týden provozu. Kdyby jen utíkala, tak bych to zatím neřešil, přeci jen destilovaná voda stojí 4kč, ale ona nejspíš utíká do motoru, protože po vyšroubování víčka od oleje vidím bílé cucky, které se prý dělají, když se mísí kapalina z chladiče s olejem v motoru. Prosím o radu... je potřeba auto hned dát do servisu, nebo jsou ty cucky běžná věc a voda utíká třeba někde jinde. Dík:) edit: sorry ze překlep v popise:)
  14. měl jsem Peugeota 306 r.v. 95 a šel otevřít dálkovým ovladačem od televize:)
  15. no nic, jsem rád, že jsem sehnal řadičku z LaK a dekor pro manual klimu, takže jsem spokojen, dekor na dveře by byl jen třešnička na dortu:)
×
×
  • Vytvořit nový...