Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, dnes jsem namontoval novou váhu vzduchu, od té doby při nastartování klesnou otáčky tak na cca 500 a hned opět vyletí na normální hodnotu u volnoběhu (cca 900), toto mi to dělalo při špatné škrtící klapky... je možné že je potřeba po vyměnení váhy vzduchu opět nahrát hodnoty do škrtící klapky jako když se čistila? Dík za info, motor 2.0 r.v. 2001

zkusil bych tu klapku dat do zakladni ho nastaveni

• Autor
Ahoj, dnes jsem namontoval novou váhu vzduchu, od té doby při nastartování klesnou otáčky tak na cca 500 a hned opět vyletí na normální hodnotu u volnoběhu (cca 900), toto mi to dělalo při špatné škrtící klapky... je možné že je potřeba po vyměnení váhy vzduchu opět nahrát hodnoty do škrtící klapky jako když se čistila? Dík za info, motor 2.0 r.v. 2001

tak dnes ráno při studeném motoru a nastartování při přidání plynu se motor "udusil" takže klapka šla zatím ven a je tam ta stará, s tou auto jezdí dobře, jen špatně startuje, sakra, to sjou starosti:)

Zdravíčko Moravco ;) . Neboj příští víkend to opravíme :palec2:

• Autor

Zdravíčko, já věděl, že sem jukneš, tak sem chtěl napsat, že mi to zpravoval jeden borec z Chomutova, ale jak tě znám, tak ty bys pak na ěm machroval, tak sem to radši nepsal, stejně to možná dám do značkového servisu, sice to tam stojí prachy, ale zase tam .... ty víš :p

Upraveno od olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE

• Autor

Jinak mi dnes přišlo to čidlo, nové za 65kč z aukra:) a taky ty díly na to okno, dnes se na to s tátou mrknem a uvidíme, co se s tim dá dělat, jen mě štve to poštovné 150kč když ten obchod sílí o dům dál, volal jsem to a prý mi to neprodaj jinak než online, hajzlové:)

Upraveno od olisoft
necituj svoj vlastny prispevok...

Já vím, sice tam necháš prachy, ale zas tě neotravujou blbejma kecama ohledně MPI ;) .Hele radši se do toho nepouštějte, aby to nedopadlo jak s tou váhou a nechte to radši profíkům (mě lol )

• Autor

no, jak se to vezme..do autoservisu jdu s pojebanym autem a plnou peněženkou..odejdu s opravenym autem a prázdnou peněženkou...k tobě jdu s pojebanym autem, balíkem cocacol a odejdu s opravenym autem, bez cocacol a s nervama v PRDELI! takže jde o to, na jakou finanční hodnotu si cením své nervy, až uznám, že se to nevyplatí, tak pujdu do servisu, ale zatim to je dobrý :palec2:

Upraveno od olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku

Moravco, nesmíš bejt takovej cíťa ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.