Publikováno Srpen 26, 200817 r Ahoj, dnes jsem namontoval novou váhu vzduchu, od té doby při nastartování klesnou otáčky tak na cca 500 a hned opět vyletí na normální hodnotu u volnoběhu (cca 900), toto mi to dělalo při špatné škrtící klapky... je možné že je potřeba po vyměnení váhy vzduchu opět nahrát hodnoty do škrtící klapky jako když se čistila? Dík za info, motor 2.0 r.v. 2001
Srpen 27, 200817 r Autor Ahoj, dnes jsem namontoval novou váhu vzduchu, od té doby při nastartování klesnou otáčky tak na cca 500 a hned opět vyletí na normální hodnotu u volnoběhu (cca 900), toto mi to dělalo při špatné škrtící klapky... je možné že je potřeba po vyměnení váhy vzduchu opět nahrát hodnoty do škrtící klapky jako když se čistila? Dík za info, motor 2.0 r.v. 2001 tak dnes ráno při studeném motoru a nastartování při přidání plynu se motor "udusil" takže klapka šla zatím ven a je tam ta stará, s tou auto jezdí dobře, jen špatně startuje, sakra, to sjou starosti:)
Srpen 28, 200817 r Autor Zdravíčko, já věděl, že sem jukneš, tak sem chtěl napsat, že mi to zpravoval jeden borec z Chomutova, ale jak tě znám, tak ty bys pak na ěm machroval, tak sem to radši nepsal, stejně to možná dám do značkového servisu, sice to tam stojí prachy, ale zase tam .... ty víš Upraveno Srpen 28, 200817 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Srpen 28, 200817 r Autor Jinak mi dnes přišlo to čidlo, nové za 65kč z aukra:) a taky ty díly na to okno, dnes se na to s tátou mrknem a uvidíme, co se s tim dá dělat, jen mě štve to poštovné 150kč když ten obchod sílí o dům dál, volal jsem to a prý mi to neprodaj jinak než online, hajzlové Upraveno Srpen 28, 200817 r od olisoft necituj svoj vlastny prispevok...
Srpen 28, 200817 r Já vím, sice tam necháš prachy, ale zas tě neotravujou blbejma kecama ohledně MPI .Hele radši se do toho nepouštějte, aby to nedopadlo jak s tou váhou a nechte to radši profíkům (mě )
Srpen 28, 200817 r Autor no, jak se to vezme..do autoservisu jdu s pojebanym autem a plnou peněženkou..odejdu s opravenym autem a prázdnou peněženkou...k tobě jdu s pojebanym autem, balíkem cocacol a odejdu s opravenym autem, bez cocacol a s nervama v PRDELI! takže jde o to, na jakou finanční hodnotu si cením své nervy, až uznám, že se to nevyplatí, tak pujdu do servisu, ale zatim to je dobrý Upraveno Srpen 28, 200817 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.