Gonzalles Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Zdravím. Nemá někdo z vás nějakou spolehlivou metodu jak dostat ty zaschlé mušky a podobný hmyz z čelního skla, nárazníku a zpětných zrcátek? Vždycky to drhnu jak idiot a vůbec se jim dolů nechce. Dík za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Někdo tu už psal něco o octový vodě...jinak na nárazník se dá koupit takovej přípravek....někde ho možná ještě v garáži mám..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 je pár možností: ta nejjednodušší bez námahy je zajet do myčky, kartáče to spolehlivě odstraní, pokud to chceš dělat ručně, tak si kup normální odstraňovač hmyzu a houbičku s hrubším povrchem a jedeš pokud ovšem toto nechceš dělat každý týden a nechat tam pracky, doporučuji vždy např. ob 2 umytí navoskovat káru směsí tvrdého vosku s leštěnkou a se silikonovým olejem, auto je pak nablýskané, zároveň ochráněné proti vodě a při dalším mytí, jdou všechny nečistoty krásně lehce dolů, aplikace této směsi vydrží dle poměru mísení cca 5 umytí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Já to myji silonkami a nemůžu si to vynachválit. Jinak téma o tom již tady je - http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&hl=silonka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 odstranovac na hmyz je jistot ale s tou houbickou bych to nedelal odre to lak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 (editace) Presne jak pise baurak..Odstranovac na hmyz..Opravdu dobre funguje od SONAXu..Pak wapkou a normalne samponem na auto a klasickou houbou..Nicim hrubsim bych se do toho nepoustel!!!Jinak to bude dodrbany,jak prase!! EDIT: Jo ted mi to doteklo..Ze je rec o prednim skle...Tak na to bohate staci jarova voda a hruba houba primo na cisteni skel,nebo houpicka na nadobi...Chvilka prace a je to dole.. Jinak samozrejme,to co jsem napsal vyse,taktez plati.. Editováno: 28. Srpen 2008, autor: Martyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 28. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 treba jazdit pomalsie a po hmyze ani stopa.......ja som sa vzdy cudoval ze spoluziaci na 105kach nemali ani musku a ja celi predok zadrbany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.