Přejít na obsah

Líbí se ti toto Forum ŠkodaHome.cz?

Petr

Doporučené příspěvky

6) kontrola nad Pticovími penězi lol

Tak dneska jsem si koupil tričko a oběd tady máte účtenky chalani :smich:

lol

každej to třeba nedělá jako ty ;)

evidentně jsi nepochopil o co jde, takže se laskavě starej o vlastní stránky a nedělej si blbou srandu z toho, že některý lidi maj iniciativu změnit něco co se nelíbí. Nikdo tě nenutí přispívat tak se zdrž blbých /v tvým pojetí asi vtipných/ komentářů. Děkuju

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak je to diskuze tak diskutuji tak proč bych se měl starat o sebe chodím sem rád. A sranda musí bejt.

Tyhle stránky mají návštěvnost cca 6000 denně což je veliký úspěch a obrovská návštěvnost na takto řekl bych úsce zaměřené stránky. :palec2:

Pro srovnání www.tuning.cz má jen o 2000více.

Tím chci říct, že tyhle stránky zcela jistě reklama uživí.

Samozřejmě iniciativa s dobrovolnejma příspěvkama je záslužná a jsem pro, protože forum je skvělé. A dokážu si představit a vím, že je s tím spousta práce.

Ale chci říct že dilema jestli vzít nebo nevzít peníze za reklamu protože si na zadavatele někdo stěžoval tu bude i tak lol

Protože peníze jsou potřeba a člověk pracuje proto aby měl peníze ;)

Berte to takhle máte šéfa a ten vám okrade známého a šéf si řekne že vám přidá. Tak co pošlete ho doprdele že je hajzl? Nic nevezmu.

Tak se přiznejte lol Takže asi tak

Odkaz ke komentáři

6) kontrola nad Pticovími penězi lol

Tak dneska jsem si koupil tričko a oběd tady máte účtenky chalani :smich:

lol

Tak myslím, že tohle sem nepatří.....snažíme se tady diskutovat a vymyslel způsob spolufinancování fóra a jeho "průhlednosti" ,pokud budou členové přispívat....pořádak dělá přátele....takže si ty rádoby srandičky nech..jo... fuck

Odkaz ke komentáři

tak jen pro upresneni banner 480x300 stoji podle zavadeciho ceniku 3990,-mes bez DPH

1) takze bez reklam to opravdu nejde

2) vybirat od kazdeho clena mesicne prispevek na chod celeho serveru? Musime pocitat i s tim aby se zaplatili redaktori, foceni aut a srazu + benzin/nafta? !!!opravdu nesmysl!!! a to nepocitam cas co z toho dame ze sveho...

3) co se tyce zlegalizovani penez tak tento web spada pod firmu takze v tom problem neni.

5) nevim proc je toto tema opet zalozeno kdyz jsem uz jenou napsal ze vybirat penize od clenu fora nechci!!! Nerikam ze se k tomu nekdy nedostane napriklad zase z dokoupeni HW pro servery ale to je otazka budoucnosti. Protoze ted to resime formou navyseni hostingu s cenou pres 5tis.

Odkaz ke komentáři

tak jen pro upresneni banner 480x300 stoji podle zavadeciho ceniku 3990,-mes bez DPH

1) takze bez reklam to opravdu nejde

2) vybirat od kazdeho clena mesicne prispevek na chod celeho serveru? Musime pocitat i s tim aby se zaplatili redaktori, foceni aut a srazu + benzin/nafta? !!!opravdu nesmysl!!! a to nepocitam cas co z toho dame ze sveho...

3) co se tyce zlegalizovani penez tak tento web spada pod firmu takze v tom problem neni.

5) nevim proc je toto tema opet zalozeno kdyz jsem uz jenou napsal ze vybirat penize od clenu fora nechci!!! Nerikam ze se k tomu nekdy nedostane napriklad zase z dokoupeni HW pro servery ale to je otazka budoucnosti. Protoze ted to resime formou navyseni hostingu s cenou pres 5tis.

Hele, PTICO, tomu všemu rozumím. Máš-li pocit, že DOBROVOLNÉ PŘÍSPĚVKY (ve smyslu "a nic za to na oplátku nechcu") od zaregistrovaných členů nejsou to pravé, respektuji to..

Téma bylo založeno jen proto, aby se snad (?) na zkoušku mohla ZKUSIT najít jiná cesta, než "žití" z reklam firem, kteří nekorektně a nepoctivě podnikají (volně přeloženo: jiné členy tohoto fóra okrádají(!) a to je dle mého soudu důležitější: aby se necenzurovala (volně přeloženo skryvala) témata, která s touto reklamou nekorespondují, jsou v protipólu, protože "někdo" volá: "koho chleba jíš, toho píseň zpívej". Každý z nás kdo podniká, je chytrý a rozumný, ví, že jméno má každý z nás jen jedno. A to je Alfa omega celého sporu.

Myslím, že všichni jsme to takto v dobrém mysleli, takže nic ve zlém úmyslu. Opakuji, že od prvopočátku byl cíl v dobrém úmyslu, proto se Ti omlouvám, jestli jsem se tě nějak dotknul ;) Není-li třeba pomáhat, stačí říct nebo to napsat.

Odkaz ke komentáři

Do předchozí sbírky jsem přispěl 600,- Kč, bylo to na nákup HW, ovšem zpětné informace o koupi, provozu byly na můj vkus strohé, skoro žádné, taktéž se chtělo dost členů, vzhledem ke svým schopnostem, zapojit do řešení problémů a pomoci, ovšem reakce na jejich aktivitu byla také chladná, trochu mě to zklamalo a mé rozhodnutí o příspěvku v budoucnu je jasné,

pochopil jsem správně, že na uvedenou kritiku jedné společnosti, která si platí reklamu, nikdo z jejich odpovědných nereagoval?

Odkaz ke komentáři

Takže to na mě celý působí tak, že není žádná, byť malá vůle něco změnit a o případné - dobrovolné příspěvky není zájem....asi se dloublo do vosího hnízda, ale nikdo/někdo nemá zájem ty vosy zlikvidovat......takže jsme si tu zanadávali, zapřemýšleli, snažili se něco vymyslet, ale zcela zbytečně......takže to zde můžete klidně zamknout a zase někam schovat....

Editováno: , autor: Marek
Odkaz ke komentáři

tak jsem právě pochopil proč bylo předmětné téma přesunuto do lampárny když sem se připojil z jinýho compu jako neregistrovaný. Lampárna je vedena jako chráněné forum /což tuším ještě nedávno nebyla/ a pokud není člověk registovaný tak se do ní nedostane. A pokud budoucí kupující shání informace o kup škoda tak se tam nedostane protože není zaregistrovaný. A řekl bych, že mu to tedy nenajde ani vyhledávač.

Takže panu Noskovi bylo za jeho prachy vyhověno aby se informace o tom, že je podvodník nešířila dál a nám co jsme za na to upozornili tak Ptica krásně zavřel hubu a mne si ruce jak vyhověl všem. Fakt na blití, názor si udělejte sami.

Proč by byl zájem o dobrovolné příspěvky když se s lidmi dá vyjebat.

A to co napsal JaKr je bohužel taky pravdivé.

Odkaz ke komentáři

Takže panu Noskovi bylo za jeho prachy vyhověno aby se informace o tom, že je podvodník nešířila dál a nám co jsme za na to upozornili tak Ptica krásně zavřel hubu a mne si ruce jak vyhověl všem. Fakt na blití, názor si udělejte sami.

Petře, přes GOOGLE jsem se pokoušel negativní informace o Noskově "Kupškodu" najít a Google ji našel až na 4 stránce. Dobrá zpráva je ta, že příspěvek začíná hned slovy "Pozor na dovozce" a pokračuje dosti nelichotivě o www.kupskodu.cz, což je v pořádku. Jaký pán, takový krám, říká se.. Další odkaz jsem (opět nelichotivý) našel až na straně 9. Taktéž zde z Fora.

Po zadání slov "kupškodu zkušenosti" se pak negativní reakce objeví dokonce již na 2. a 3. straně GOOGLE.cz, po zadání slov "kupškodu nosek" se pak negativní reakce objeví také na 2. straně GOOGLE.cz..

Tím bych chtěl říci, že cca 80% běžných uživatelů Internetu negativní reakce najde a kdybych byl já v jejich kůži, zde na foru bych se zaregistroval a informace si zkrátka vytáhl..

Jak jsu psal již na počátku tohoto vlákna, auto za několik set tisíc Kč se nekupuje každý den jako pečivo nebo chléb a tak kdo hledá najde, a kdo nenajde a bude podveden, si určitě na internetu kdekoliv jinde (nebo zde) postěžuje a pravda opět vyleze na povrch..

Proto bych se už nečílil ;) zkrátka bych to uzavřel tím, že se p. Nosek z www.kupskodu.cz nechová korektně (alespoň podle vyjádření několika zde podvedených) a i na něj jednou zkrátka dojde řada :palec2:

Své jméno má člověk jen jedno, když si ho pokazí, velmi dlouho to vše napravuje a někdy to dokonce už napravit nejde..

I když se přejmenuje web, IČ má člověk pořád stejné.. :) Jinak ve hře je jen a jen slušnost a svědomí a je na každém z nás, jak se zachová. Na p. Noskovi, na Pticovi i na dalších, je jen to, že mohou ovlivnit to, aby se počet podvedených nebo okradených nezvětšoval..

Odkaz ke komentáři

Mě Google najde článek na Octavia clubu a pak zde na fóru to staré téma které již není a je přesunuto zde.

Takže i když se tu člověk rekne tohle si nepřečte pokut neprohledá lampárnu.

Ale co jsem vygooglil další jednu negativní zkušenost: http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php?f=...7c28a3dd5bf235a která není tak stará jako zde na fóru.

Citace:

Bacha na ně!Velký pozor. Jedná se o velmi neseriózní bazar. Auta tahají ze SRN a tady jim přetáčí tachometry. Náš případ: parádní oktávka s necelými padesáti tisíci. V servisu Škoda ale odhalili, že již v zimě 2007 měla najeto 170000km(kdy byla na poslední servisní kontrole v Německu)!!!Lidi, nepodporujte zloděje a radši si kupte auto někde jinde.

Editováno: , autor: zabiak
Odkaz ke komentáři

tak jsem právě pochopil proč bylo předmětné téma přesunuto do lampárny když sem se připojil z jinýho compu jako neregistrovaný. Lampárna je vedena jako chráněné forum /což tuším ještě nedávno nebyla/ a pokud není člověk registovaný tak se do ní nedostane. A pokud budoucí kupující shání informace o kup škoda tak se tam nedostane protože není zaregistrovaný. A řekl bych, že mu to tedy nenajde ani vyhledávač.

Proč by byl zájem o dobrovolné příspěvky když se s lidmi dá vyjebat.

A to co napsal JaKr je bohužel taky pravdivé.

něco takového jsem v tom čuchal. Já kdysi taky přispěl a už hodně dlouho taky vím, že to už neudělám. Možná k tomu mám částečně jiné důvody než zde zaznělo, ale výsledek je stejný. Jen se mi stále a stále potvrzuje co už dlouho vím.

Editováno: , autor: TomasB
Odkaz ke komentáři

Už se v tom nepiplejme....stejně to , jak vidíte, k ničemu nevede......prostě je to tak jak to je a jen to potvrzuje, že za vším jsou jen a jen peníze a řekl bych , že ne malé.....ale to se z nás nikdo stejně nedozvíme....fórum je super, ale poodhalená rouška jeho zákulisí je opravdu minimálně zvláštní......

Je zajímavé, že se dotčení ....myslím tím p. Nosek nebo někdo jiný z Kup Škodu zde veřejně k tomuto nevyjádří....

Prostě to ukončeme...zamkněme a je to to...stejně je to k ničemu....

Editováno: , autor: Marek
Odkaz ke komentáři

Toto jde trošičku mimo mě,páč mě to moc nezajímá,ALE!!Je jasné,že se tady mluví o kupskodu.cz a p.Noskovi,protože tu mě Baner a byly zrušeny či zamčeny či jinak znepřístupněny témata o tomto,ALE-my,co se mezi auty pohybujeme víme,že tak 90% dovezených aut ještě ani nesjede z návěsu,nenavštíví STK,Emise atd,ale prvně jde na stočení,aby už na údajích z STK a Emisích byly pěkné KM.Tím nechci samo hájit p.Noska,to v žádném případě,ale je to tak.Proč to už se tu rozebíralo "X" krát a nemá cenu o tom diskutovat,může si za to národ sám.Spoustu lidí také ještě žije pořád v éře Š12O,kdy se GO dělalo po 100.000km,spoustu lidem se prostě 2 na začátku tacho nelíbí.Znám spoustu kluků,co se pokoušelo prodat auto se skutečnými km,zkoušeli to týdny a měsíce a nic až se jednou nasrali,trošičku to omladili a ejhle,kupec,který před měsícem nad autem se 199000km ofrňoval nos jakmile viděl 120 tak už mu oči jiskřily.Bohužel je to smutné ale je to tak.Jinak jak jsem se mohl na vlastní oči přesvědčit,některé auta se stáčejí hned 2×-v německu a u nás.Jo,spousta lidí mi říkalo,jestli jsem na hlavu,že němci nestáčejí,ale byl někdo z Vás v D pro auto a jezdil po bazarech??Kolik majitelů bazarů jsou němci??30%??Zbytek Turci a jiná rasa.

Odkaz ke komentáři

Hlavně: v Německu je stočení tachometru a pozměnění identity vozu (čísla, roky, atp.) TRESTNÝM ČINEM (!)

A o to jde: v našem Čunkystánu je to jen přestupek a ještě dotyčného musíte chytit za rukáv..

HUMUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fuckfuckfuck

Odkaz ke komentáři

U nás by to stejnak bylo k hovnu. U nás ti ani nedokážou že si zloděj, když jedeš v kradenym autě.

Včera ve správách honili týpka v ukradenym autě a policajt řikál to bude neoprávněné užívání cizí věci krádež mu nedokážeme.

Tak kde to kurva žijeme :wallbash:

S tím že si za to můžeme sami nesouhlasím. To je každého věc jestli chce auto s málo km. Tak ať sem nevozí auta s hodně najeto. :aggressive:

Editováno: , autor: zabiak
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...