Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Měl bych dotaz. Někdo mi nedávno říkal, že lze poznat manipulaci s najetými kilometry v řídicí jednotce. Údajně jsou originálně jisté rozdíly v jednotlivých sekcích ŘJ, takže třeba motor ukazuje 100.000. ABS 99.895 apod. Údajně, pokud jsou tam tyto rozdíly, nebylo se stavem manipulováno a lze tomu věřit. Pokud jsou údaje ve všech segmentech stejné, byl pravděpodobně stav dodatečně nastaven. Nemáte někdo bližší info? Díky!

Vloženo (editace)

to co je na budících jde porovnat s ř.j. motoru

z abs nikdo nic nevyčte

ale tak jak na budících tak i v motorovce to jde bez problému upravit

(určitě se najde spousta lidí co bude chtět diskutovat o změně KM - toto téma už tu je - stačí hledat)

Editováno: , autor: Vaša
Vloženo

Díky za info. Jinak řečeno, v ŘJ je stav km jen na jednom místě? Takže by tedy teorie o více údajích a rozdílech mezi nimi nebyla pravdivá. Samozřejmě, neuvažuji připadný rozdíl mezi tachometrem a ŘJ...

Vloženo

Ahoj,

mám Okinu chvíli ak se zeptám možná hloupě. Dá se z ŘJ nebo něčeho jiného vyčíst, že se počet načtených km v ŘJ upravoval (většinou asi ponížil :t )? Myslím jakýsi log co se s ŘJ provádělo. Asi měla předcházet otázka, zda vůbec jde změnit počet najetých km v ŘJ. Já osobně si myslím, že jo :aggressive:

Vloženo

U OII se dá vyčíst počet flashů Ecu.To je teď průser kvůli záruce.necháte si v záruce nachipovat auto,pak se něco zesere a v servise zjistí,že bylo něco děláno a máte po ptákách.Jasně,v servise se taky dělají upgrade SW,ale ty jsou vedeny,že jo.

Vloženo (editace)

Ahoj, rozhoduji se k návratu k oktávce a docela ráb bych věděl, kde ten údaj o počtu najetých km v ŘJ najdu. Aby mě někdo nevochcal... Vag mám. Díky za info

Editováno: , autor: Petris
  • o 6 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...