JasteR Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Sestrihane video z Mimone zde: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Září 2008 Sdílet Vloženo 3. Září 2008 (editace) A tady je můj pokus o video ze Sprintů z Mimoně Bohužel slunko je sviňa a svítilo mi blbě. Takže je to také tmavé Editováno: 3. Září 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 4. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2008 (editace) A tady je můj pokus o video ze Sprintů z Mimoně Bohužel slunko je sviňa a svítilo mi blbě. Takže je to také tmavé Nebylo by to spatny... ale ta hudba me k tomu nesedi... jindy a jinde proc ne, ale ke sprintum... PS: Pokud budes chtit pouzit moje video na tvych strankach tak neni problem.. Editováno: 4. Září 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 (editace) jj asi máš pravdu. Jen sem se do tohohle dost zaposlouchal tak jsem to tam dal, abych i podpořil tuhle kapelku. Navíc tucky, které by se asi hodili více v compu nemám. Příště tam jdám nějaký nářez spíše. Díky použiju máš je fakt supr Hlavně tech kun co si nafotil A záběry z vrtulníku špica Editováno: 4. Září 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 4. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2008 (editace) jj asi máš pravdu. Jen sem se do tohohle dost zaposlouchal tak jsem to tam dal, abych i podpořil tuhle kapelku. Navíc tucky, které by se asi hodili více v compu nemám. Příště tam jdám nějaký nářez spíše. Díky použiju máš je fakt supr Hlavně tech kun co si nafotil A záběry z vrtulníku špica Jj vrtulnik super zazitek, za 1500 3lidi na 5min to meli docela vejvar.. Editováno: 4. Září 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 27. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2008 Sestrihane video z Mimone zde: LEPSI KVALITA: http://www.stream.cz/video/11/150738-mimon...ast-1-2-sprinty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.