VL@DO Vloženo 4. Září 2008 Vloženo 4. Září 2008 Chcel by som si dať disky na zimu na Octaviu RS 16". Len nie som znalec a tak netuším, ktoré by som si tam mohol dať. Konkrétne ma zaujíma číslo za ET. V techničáku mám ET42. Je možné tam dať aj iné disky ako s týmto označením? napríklad s ET35. Ďakujem za vaše odpovede Citovat
Martyp Vloženo 4. Září 2008 Vloženo 4. Září 2008 V podstate tohle resti nemusis do ty doby,dokud nehodlas nasazovat v zime retezy..Po debatach s nekolika lidma jsem zjistil,ze kdyz das origo plechace 6,5x16",tak nedas retezy,protoze Ti zustane malo mista mezi tlumicem a kolem.Ja je mel,a je fakt,ze tam bylo mista malo,nicmene v praxi jsem to nezjistil,protoze sem retezy nepotreboval..Nicmene skodovka jako zimaky na ORS prodavala rafky 5,5x16" tusim ET35 .Ted je na aute na zimu mam... Citovat
VL@DO Vloženo 4. Září 2008 Autor Vloženo 4. Září 2008 (editace) Pýtal som sa hlavne kvôli tomu, či ich tam vôbec dostanem. Kamarát má RSu a 16" noname disky tam nemohol dostať. Dopredu sadli, ale v zadu ich nedal kvôli brzdám. Z toho usudzujem, že nie každá 16tka tam padne Nerád by som kúpil disky a mal ich iba odložené - reťaze neplánujem Editováno: 4. Září 2008, autor: VL@DO Citovat
ball Vloženo 22. Září 2008 Vloženo 22. Září 2008 Mám na zimní obutí 215/45/17 na el. kolech,nasadit na řetězy na tyto kola není níc snadného,ale jde to.jenom je potřeba lopatka a velká trpělivost Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.