Přejít na obsah

Disky na ORS


VL@DO

Doporučené příspěvky

Chcel by som si dať disky na zimu na Octaviu RS 16". Len nie som znalec a tak netuším, ktoré by som si tam mohol dať. Konkrétne ma zaujíma číslo za ET. V techničáku mám ET42. Je možné tam dať aj iné disky ako s týmto označením? napríklad s ET35. Ďakujem za vaše odpovede :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V podstate tohle resti nemusis do ty doby,dokud nehodlas nasazovat v zime retezy..Po debatach s nekolika lidma jsem zjistil,ze kdyz das origo plechace 6,5x16",tak nedas retezy,protoze Ti zustane malo mista mezi tlumicem a kolem.Ja je mel,a je fakt,ze tam bylo mista malo,nicmene v praxi jsem to nezjistil,protoze sem retezy nepotreboval..Nicmene skodovka jako zimaky na ORS prodavala rafky 5,5x16" tusim ET35 .Ted je na aute na zimu mam...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pýtal som sa hlavne kvôli tomu, či ich tam vôbec dostanem. Kamarát má RSu a 16" noname disky tam nemohol dostať. Dopredu sadli, ale v zadu ich nedal kvôli brzdám. Z toho usudzujem, že nie každá 16tka tam padne :( Nerád by som kúpil disky a mal ich iba odložené :)

- reťaze neplánujem

Editováno: , autor: VL@DO
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...