Přejít na obsah

Rucni brzda

lukky

Doporučené příspěvky

Ahoj,

mam OctuI a kdyz zatahnu rucni brzdu do kopecka(bubnova brzda), tak nedrzi. Koukal jsem na lana, ty chodi. Paka ma kratkej chod, takze pohoda. Nedavno jsem olejoval ty klinky v samostavech (ne moc), tak jestli by se na brzdove plochy nedostala mastnota? Mohla by to zavinit?

Nevim co s tim,

poradte

diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já bych ocenil podobnou radu z kotoučů.

u RS jsme měnili zadní destičky a najednou nešla zatáhnout. Tak jsme zjistili, že prasklo lanko, že už bylo dost starý a šoupalo se. Tak jsme koupili a dali nový, ale od tý doby se mi zdá, že jde ručka zatáhnout velmi těžce a nebrzdí tolik :-(

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

rozeber bubny, vse ven, mrkni na prasatka zda netecou, ocisti vse, namaz kloubky a paky, brusnym papirem vem oblozeni, mrkni na buben zda nema ze vnitr spatne sjetou plochu, kdyz tak to nech sliznout na soustruhu, vse nasad, dulezite je po nasazeni bubnu strcit tycku do bubnu a samostav zamacknout vice dolu - proste mu pomoz - je to takovej kolicek :) - ale nekdo ti musi tlapnout na brzdu

Odkaz ke komentáři

AHOJ LUKKY MĚL SEM TAKY TENTO PROBLÉM. I PO SILNÉM ZATAŽENÍ RUČKY AUTO VE SVAHU STÁLE POPOJÍŽDĚLO. TAK ŽE JSEM TO ROZKUCHAL A ZJISTIL, ŽE MI TEKL BRZDOVÝ VÁLEČEK. TO OBLOŽENÍ BYLO ÚPLNĚ NASÁKLÉ BRZDOVOU KAPALINOU, TAK ŽE GENERÁLKA ZADNÍCH BRZD A RUČKA DRŽÍ JAK ĎAS :palec2:

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...

Mám trochu jiný problém se samostavem.Když jsem se včera sundával bubny tak šly sundat bez problému nemusel jsem ani postrčit samostav což mi připadá divné někdo říká,že by se měl máznout aby lépe zapadl a někdo zas,že na sucho tak jak to tedy je nějaké ty zoubky na něm ještě jsou,ale třeba by chtěli opravdu vyměnit.Kde tedy(samostavy) seženu.nebo jak správně postupovat :help:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...