Publikováno Září 5, 200817 r Problikává mi displej rádia ALPINE 9830. Je to jenom takové zesvětlení a hned ztmavení displeje. Nezhasne úplně, ale docela mě to s..e. Nevíte, čím to je? Nebo vada rádia. Je ještě v záruce, takže přinejhorším...... Dík
Září 5, 200817 r A robi to vzdy (len zapnute radio a dane potichu), alebo len ked "vypekas"? Skontroloval by som napatie na konektore radia, ci nekolise a podla toho by sa dalo ist dalej.
Září 7, 200817 r Autor Tak to blikání upřesním. Asi to patří do jiného vlákna, ale když už jsem začal tady.... Displej bliká pouze když běží motor. Čili závada rádia to asi nebude. Nějak kolísá napětí.....co s tím?
Září 8, 200817 r toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Upraveno Červenec 25, 200916 r od buml
Září 19, 200816 r Autor nemas nahodou automaticke rozviceni svetel a stazenej jas pristrojovky?me tohle dela Alpina kdyz stahnu osvetleni budiku na minimum, pokud to vytahnu trosku nahoru tak je to OK. Automatické nemám, ale přidal jsem na osvětlení budíků a je to. Dík.
Duben 13, 201015 r Me to dela Clarion taky. Zavisi to na nastaveni jasu podsvetleni budiku, tobe to pri urcitem nastaveni s Alpine prestalo, me to bohuzel dela porad. Zpusobuje to zapojeni original autoradia, kdy zmena podsvetleni budiku ovladala i podsvetleni radia. Bohuzel neoriginalni radia to moc nechapou...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.