slay Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Problikává mi displej rádia ALPINE 9830. Je to jenom takové zesvětlení a hned ztmavení displeje. Nezhasne úplně, ale docela mě to s..e. Nevíte, čím to je? Nebo vada rádia. Je ještě v záruce, takže přinejhorším...... Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
switcher Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 ja bych reklamoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 A robi to vzdy (len zapnute radio a dane potichu), alebo len ked "vypekas"? Skontroloval by som napatie na konektore radia, ci nekolise a podla toho by sa dalo ist dalej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slay Vloženo 7. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Tak to blikání upřesním. Asi to patří do jiného vlákna, ale když už jsem začal tady.... Displej bliká pouze když běží motor. Čili závada rádia to asi nebude. Nějak kolísá napětí.....co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Zkontroluj kolik dobíjí altík, třeba ten blbne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buml Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 (editace) toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil. Editováno: 25. Červenec 2009, autor: buml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slay Vloženo 19. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2008 nemas nahodou automaticke rozviceni svetel a stazenej jas pristrojovky?me tohle dela Alpina kdyz stahnu osvetleni budiku na minimum, pokud to vytahnu trosku nahoru tak je to OK. Automatické nemám, ale přidal jsem na osvětlení budíků a je to. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpha Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 Me to dela Clarion taky. Zavisi to na nastaveni jasu podsvetleni budiku, tobe to pri urcitem nastaveni s Alpine prestalo, me to bohuzel dela porad. Zpusobuje to zapojeni original autoradia, kdy zmena podsvetleni budiku ovladala i podsvetleni radia. Bohuzel neoriginalni radia to moc nechapou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.