Tomas.cz Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Mám problém s komfortní jednotkou, stále ukazuje závadu: 01329 datový BUS v nouzovém režimu. Nevíte kde začít s odstraňováním poruchy? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 pro začátek řekni jakou komfortku se jedná máš nějaký zásahy do elektriky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 5. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Myslíš její číslo? To zjisím nejdřív zítra až to sjedu VAGem. Jedinej zásah je, že je na centrál zapojená dálka ve dveřích řidiče. Ale tím to asi nebude, co jsem auto koupil tak to bylo ok. Začlo se to stávat ( uložená závada ) v momentě když se objevila závada, že když zamknu centrál ovladačem ve dveřích řidiče tak se všechno zamkne a v zápětí se odemknou dveře za spolujezdecem. Nechápu proč, ale asi to bude mít souvislos. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 5. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Je to na autě viz podpis, Octavia rv. 1998. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 ty dveře to podle mě dělaj protože je špatnej mikrospínač s tím CANem - viděl bych to na zlomený dráty ve dveřích řidiče proměř CAN dveřní jednotka vs.komfortka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 6. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2008 Ještě bych se tě chtěl zeptat na jednu věc, mám střešní okno, originál. Když zapnu zapalování tak musím cca 1min počkat a teprve potom si ho můžu otevřít do tý doby tlačítla na stropě nereagujou. A když ho nechám otevřený, vypnu zapalování a zase ho zapnu tak okno automaticky zajede. Je to normální nebo je někde error? Okno je Rockwell. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.