Přejít na obsah

skusenost s internetovym obchodom Nemeckyobchod (p. Richard Bauer) sidlo Zittau Liberec


dmvnitra

Doporučené příspěvky

Ale no tak, Dakie, nemuzes hazet vse do jednoho pytle, samozrejme, ze se plati inet shopum prevodem na ucet predem!! Ale ne jen tak nejakym, to je pravda. Temhle bych ja nezaplatil... Jinak to delam normalne, je prak treba posta gratis :palec2:

Mozna budu znit naivne (to rozhodne nejsem) ale nezda se mi, ze by nekdo mel domenu 1. radu, celkove hezky upraveny stranky (v pripade toho 1. odkazu) a snazil se delat levy. Myslim, ze to je dohledatelne uz jen kvuli registraci domeny!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doporučuji postupovat takto:

- podat tr. oznámení pro podvod (Policie ČR)

- oznámit vše ČOI

- to samé Živnostenskému úřadu v místě sídla firmy

Říká se tomu úřednická mašinerie, ale na tomto druhá strana nemůže vydělat..

Má zkušenost: objednal jsem si nový mobil (www.hypermobil.cz - NENAKUPOVAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Mobil přišel až za 14 dnů, a to telefionm který podle vyjádření NOKIA ČR nebyl určený pro český trh - na klávesnici byla

kromě latinky, číslic ještě MUSLIMSKÁ ZNAKOVÁ SADA..

Tedy telefon koupený v cizině za pár šupů a prodaný po druhé i u nás..

Reklamaci oddalovali, 30 dnů si drželi peníze u sebe (jejich NEKOREKTNÍ REKLAMAČNÍ ŘÁD) a teprve až MEDIÁLNÍ ODHALENÍ,

TR.OZNÁMENÍ, OZNÁMENÍ ČOI A ŽIVNOSTENSKÉMU ÚŘADU způsobilo to, že peníze byly druhý den zpět na účtu..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ted mi psal jeden známý,má podezření,že se nechal napálit jedná se přesně o tyto stránky......přeposlal mi nějaké věci okolo a je to podle mě na 100% podvodník,nejen že ASI nic nepošle,ale chtěl taky IBAN kód platební karty,což je průser že mu ho dal,protoiže z těch podkladů co mi poslal je patrné,že se mu odečetlo docela horentní částka bez jeho vědomí,což vím že jde a kdo ten IBAN má,tak může sosat z toho ůčitu odkudkoliv na světě a kdykoliv a kolik chce.... Takže jestli to čte někdo z Vás,kdo je na tom stejně......kdo poslal peníze z ůčtu a ještě sdělil IBAN kód platební karty,tak radím ihned zablokovat platební kartu a to telefonicky....(ůčet není potřeba blokovat) Jinak zapomente na nějaký reklamace atd ze strany banky,v životě ty peníze neuvidíte.... Já takhle přišel kdysi "jen" o 800 kč + nějaký peníze za novou kartu. Jinak mám jiný lepší typ karty a na ní ani ten IBAN není,takže jsem jedině rád.

Chlapy,neblbněte.....přeci nemůžete posílat tolik pěnez předem někam,jen proto že má tak pěkně udělané stránky.....

Editováno: , autor: juke.box
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale chtěl taky IBAN kód platební karty,což je průser že mu ho dal,protože z těch podkladů co mi poslal je patrné,že se mu odečetlo docela horentní částka bez jeho vědomí,

No tohle je průser, to prostě nechápu. Je toho pořád v televizi dost, a přesto se bohužel občas najde někdo, kdo to podcení. Držím mu palečky, aby mu to dobře dopadlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyz ma nekdo IBAN tve karty, absolutne neznamena, ze ti muze sosat bez tveho vedomi z uctu. K tomu by potreboval dale tve telefoni cislo s pristupem k sms, kterou ti dana banka zasle jako kontrolni kod, bez toho ti preci nemuze zmizet ani haler! Pokud uz by se dostal na tvuj ci neci ucet a mel a mohl si zmenit zasilani sms na jine tel. cislo, tak stejne banka odesle potvrzeni pozadavku na stavajici tel. cislo, coz ma zase vlastnik uctu, takze nevim, jak se nekoumu muze odecist horentni suma bez jeho vedomi, chtel bychvyvest z omylu... ;)

To by odpovidalo dle vypovedi, ze ja napr. jakozto recepcni si beru na garanci kartu, opisu si IBAN a muzu sosat lidem Ecka ci Dolacky? To je asi nesmysl, ne?... To bych uz byl Harry Vatanen a nikdo by nevedel, jaktoze mu mizeji money :)

Jen pro INFO:

IBAN - (international bank account number) je formát čísla účtu stanovený standardem Evropského výboru pro bankovní standardy. Slouží k jednoznačné identifikaci účtu klienta, země a banky, ve které je účet klienta veden. Hlavním cílem používání čísla účtu ve formátu IBAN je snížení chybovosti a zjednodušení a zautomatizování zpracování transakcí v zahraničním platebním styku. IBAN může obsahovat až 34 alfanumerickcýh znaků. Je nutné, aby byl klientem zadán v přesném a plném znění (bez textu "IBAN").

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jojo presne tak IBAN je verejnej udaj, nic nerikajici a k nicemu. Jedine kdy muzes sosat z neciho uctu by bylo pokud platis kartou a pro overeni tam zadas to security cislo co je na druhe strane karty. Pak je to jasny a ten ucet za tou kartou vytunelujou uplne bez problemu. V jeden den jsou pak vybery na 10ti mistech sveta a neudelas nic. Pak je jedina sance, ze si to na sebe veme banka.

credit-card-security-codes.gif

Editováno: , autor: MichalF
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj chlapi,

Vyzera, ze to p. Bauer so svojim businesom zacal mysliet vaznejsie - vidte:

http://pelmel.info/e-shop-richard-bauer-au...icz#comment-300

Moj pripad cely zopakujem: Ten chlap potvrdil 2.9. vecer, ze peniaze su na jeho ucte a slubil, ze navigaciu posle 3.9. Neozval sa do 8.9.2008, kedy od neho odisiel balik. Balik dosiel 12.9. Takze 6 dni som nevedel na com som + 4.9. som objavil cerstvu diskusiu ako sa s nim napalili viaceri ini.

Navigacia teda dnes dorazila, bol som ju teraz vecer kratko otestovat, je to parada, zda sa mi, ze reaguje rychlejsie v porovnani s inymi, co som mal moznost doteraz testovat.

Takze nakoniec happyend. Dakujem este raz vsetkym za Vase nazory a rady. Pekny vikend

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...