Mairek Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Zdravím, mám problém se zadními couvacími světlami. Už hodněkrát se mi stalo, že mi při couvání vůbec nesvítí, což je docela problém, protože řidič, který by v tu chvíli byl za mnou nic netuší. Je to prostě nevyzpytatelné, někdy svítí a někdy ne, ale spíš ne. Žárovkama to není, protože buď svítí nebo nesvítí obě zároveň. Poraďte, kam se mám podívat, abych to spravil, vůbec netuším a docela mi to vadí. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 (editace) spínač zpětných světel na převodovce Editováno: 8. Září 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mairek Vloženo 7. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2008 (editace) Mohl bys to trochu podrobněji popsat prosím tě? Díky Editováno: 8. Září 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 (editace) z hora vedou do ně 2 dráty Editováno: 7. Září 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mairek Vloženo 7. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2008 (editace) No já jsem absolutní laik a jen "uživatel", proto jsem to myslel opravdu podrobně...jestli to nějak jde. Dík Editováno: 8. Září 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 a když ti to přesně popíšu co s tím jako absolutní laik budeš dělat ? vrchní viditelná část převodovky je cca 20x20 cm je tam jen jedna věc s drátama. nevím jak lépe popsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 jak poznám funkčnost nebo popř nefunkčnost toho čidla, když jednou svítí a pak 2x ne. prostě jenom zkoušet a jak nepujde tak ho zkusit přemostit? taky mi to občas zazlobí-nevíš kolik stojí nový? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Září 2008 Sdílet Vloženo 12. Září 2008 cca 400,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.