Publikováno Září 7, 200817 r Zdravím, mám problém se zadními couvacími světlami. Už hodněkrát se mi stalo, že mi při couvání vůbec nesvítí, což je docela problém, protože řidič, který by v tu chvíli byl za mnou nic netuší. Je to prostě nevyzpytatelné, někdy svítí a někdy ne, ale spíš ne. Žárovkama to není, protože buď svítí nebo nesvítí obě zároveň. Poraďte, kam se mám podívat, abych to spravil, vůbec netuším a docela mi to vadí. Díky
Září 7, 200817 r spínač zpětných světel na převodovce Upraveno Září 8, 200817 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku
Září 7, 200817 r Autor Mohl bys to trochu podrobněji popsat prosím tě? Díky Upraveno Září 8, 200817 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku
Září 7, 200817 r Autor No já jsem absolutní laik a jen "uživatel", proto jsem to myslel opravdu podrobně...jestli to nějak jde. Dík Upraveno Září 8, 200817 r od olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku
Září 7, 200817 r a když ti to přesně popíšu co s tím jako absolutní laik budeš dělat ? vrchní viditelná část převodovky je cca 20x20 cm je tam jen jedna věc s drátama. nevím jak lépe popsat
Září 12, 200817 r jak poznám funkčnost nebo popř nefunkčnost toho čidla, když jednou svítí a pak 2x ne. prostě jenom zkoušet a jak nepujde tak ho zkusit přemostit? taky mi to občas zazlobí-nevíš kolik stojí nový?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.