Září 14, 200816 r Ja az se rozloucim se svym mazlikem 4x4 octa,urcite jdu do Audi!Doufam,ze to tak hned nebude,ale audi se mi strasne libi!Nejsou to vubec poruchove auta,nadherny desing,a cena v nemecku za Audi A4 combi,diesel,2.0 obsah 130kw,r.v. 2006 zacina na cene od 13tis ecek!Coz je nadhera,o 2tis min jsou kupoval mazlika pred 2 rokama!Ups No také miluju Audinky, ale také se kazí a po záruce ten servis není z nejlevnějších. Ale kvalitativně oproti Škodulce jsou kapámek jinde, to jóó´. Mám kamaráda co má nějakou tu Audinu a jak říkal, hlavně né Q7, měl 3 kusy a všechny na p.ču. Za to A4 a A6 i S6 a´t už sedan či avant bez nedostatků
Září 14, 200816 r No nerekl bych neni z nejlevnejsich,podle me je nejdrazsi! To je fakt,jak se jednou zacne audi srat,tak hodne stoji!Uvazoval jsem o A6,ale na tu bych se nedoplatil havarijko,takze A4 je takovy krasny zlaty stred!Havarijko by se dalo nejak zvladnout,a jizdni vlastnosti,odhlucneni auta,zatah auta neni jak u skody od 2tis otacek,(mluvim o Tdi),a je to nadherne auto! Kamos ma A4 2.0TDi S-line,a to pohodli je bes!Vozim se porad!
Září 15, 200816 r tak pomalu taky zvažuju co dál,tak za tři roky. Z mého vysněného naftového Accordu mě pomalu začíná opoutět nadšení,hlavně kvůli nízkýmu posezu. Svezl jsem se totiž s novou(no novou-tři roky jetou) hyundaí santafe. Majitel nám přijel dělat cenovou nabídku na topení,hned sme dali řeč,páč doma jsem měli dohromady dvě a stále jednu hyundai máme. Povídal,měl jsem MB ML Cdi,po roce jsem odstoupil od smlouvy,pak sem si koupil starou santafe(žádný problém po asi 200 tisících),pak sem jí dal na protiůčet a pak nová santa fe. Teď asi 160 tisíc a v záruce třikrát stabilizační tyčky a vrzání přístrovky hned od začátku,ale bylo odtraněno(holt nový model),jinak žádná závada. Že už by jinou značku nechtěl. A cena nový v eleganci je více než velice slušná. Pak mě kámoš co dělá prodejce ve Fordu půjčil S-MAX. Taky sem si ho zamiloval. Vzhled super,prostor bomba,motor lepší než v hyundai ale horší než v accordu,ale opět ten vysoký posez a to parádní vystupování a nastupování. Neváhal jsem a jel se ještě podívat do Hondy na CRV ale dojem nic moc. Motoricky nevím,ale bude to podobně vychytanej motor jako v accordu,ale nějak mě nenadchnul vzhled a prostor je takovej jako jo,ale nic moc. Takže stopro budu vybírat něco vyššího,kam nepolezu jako do sklepa a první adepti jsou S-max a SantaFe. Jinak obě hyundaie co jsme měli,neměli ani jedna vážnou závadu. Teda ta druhá má najeto jen 85 tisíc,kupovaná ojetá rok stará,ve slušné výbavě jako druhé auto do rodiny(Matrix-takovej paskvil ale za bomba cenu),před tím lantra(benzín-mitsubishi) dovezeno rok staré bouchnuté,najeto při prodeji asi 165 tisíc(podvozek origoš bez vůle,zazlobila akorát tlačítka ovládání oken u řidiče) Toť kázaní o kvalitách hyundaie každý ať si udělá svůj názor,ale já bych se jí nebál
Září 16, 200816 r Kdybych mel rodinu,jako ze nemam,tak bych si vybral taky ford X-Maxx,vzhledove je to super!Motorove taky,zrovna pred tydnem k nam dorazila rodinka v X-Maxxu a typek jednoznacne tuner, auto v cerne barve,folie a kola 19" cerne s lestenym limcem,no cumel jsem co to je za pilu! Ale jenom v pripade vetsi rodinky!
Září 16, 200816 r No nerekl bych neni z nejlevnejsich,podle me je nejdrazsi! Kamos ma A4 2.0TDi S-line,a to pohodli je bes!Vozim se porad! pokud se opravdu rozhodneš pro Audinu doporučuji www.audiclub.cz a https://erwin.audi.com. Audi club má trochu jiné webové stránky ale nějaké info se tam taky dovíš a na ErWinu lze objednat DP ( za dost peněz, samozřejmě vždyť jde o Audi,že).
Září 16, 200816 r Nezávislí motrist. novinári ( bolo ich hádam 46) sa zhodli na tom, že sa dnes vyrábajú dobré a ešte lepšie vozy....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.