vin benzin1 Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 Zdravím ,pravděpodobně mám stejný problém na mé O1 jako ty.Když koupím novou páčku tempomatu z elerte.cz stačí jí jenom vyměnit za tu starou ne?Nebo se to musí znova nějak přepinovat ?Také mám možnost koupit starší páčku z O1.Ta páčka stačí taky jenom vyměnit nebo se to musí přepinovat?Vůbec nevím a budu rád za každou radu.díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Hloucal Vloženo 25. Březen 2018 Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 (editace) dobry den, mam octavii 1,6-74 kw mam takovy problem zadnima světlama,při určite době najete kylometry asi 10 km přestanou mě svitit zadni světla,ostatni fungujou i mlhovky i když jsem vyměnil novy spinač světel po tydnu zas to nefunguje,kde je ten problem,ješte mě napadlo rele při zahřati přestane fungovat .Každa rada je dobra Editováno: 25. Březen 2018, autor: Pawouk Upraven název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agino Vloženo 10. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2019 V 31. 1. 2010 na 13:11, notobi napsal: vypadá to na páčku když se to chytne při zapnutí směrovek budou v páčce vyhřátý kontakty jde to i rozebrat očistit a opravit, ale je to piplačka Má niekto tip, ako rozobrať pačku smeroviek tak aby som ju nezlomil? Dnes som zamenil na starú lebo mi nesvietili svetlá. Je však bez tempomatu a čo je horšie bez ostrekovača zadného okna. Takže pôvodnú by som rád otvoril. Odskrutkoval so štyri skrutky, ale zboku niečo silno drží a nechce pustiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimi97 Vloženo 12. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2019 dobry den, mam octavii 1,6-74 kw mam takovy problem zadnima světlama,při určite době najete kylometry asi 10 km přestanou mě svitit zadni světla,ostatni fungujou i mlhovky i když jsem vyměnil novy spinač světel po tydnu zas to nefunguje,kde je ten problem,ješte mě napadlo rele při zahřati přestane fungovat .Každa rada je dobra Stejný problém v aktuální chvíli. Jak jsi to vyřešil?Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 15. Duben 2020 Sdílet Vloženo 15. Duben 2020 Ahoj kde najdu relé denního svícení ? Svítí jen na parkovačky. Dík OI tour 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 15. Duben 2020 Sdílet Vloženo 15. Duben 2020 Sundal jsem dekl nad pedálama a vypadlo samo O1 Tour 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 16. Duben 2020 Sdílet Vloženo 16. Duben 2020 Dík kouknu až zase přijede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jancek Vloženo 28. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2023 (editace) Oživím toto vlákno svou zkušeností: Dva dny zpět jsem se vracel za tmy domů se zapojenym vozíkem a stalo se totéž, co většině z Vás - přestaly svítit potkávací světla a zmizela i kontrolka na palubní desce. Po obejítí kolem vozu jsem zjistil, že svítí vše (včetně vozíku) kromě teda potkavacich světel. Takže s kombinací mlhovek, (aby mě ostatní viděli) a dálkových světel (abych viděl i já) jsem dojel domů a druhý den, že na to mrknu. Chvilku jsem si hrál s myšlenkou, že právě vozík mě vyzkratoval auto. Nicméně - kabeláž bez známek návštěvy hlodavce. Patice H4 sa mě rozpadly (koupil jsem nové, spajel, ale problém přetrvává). Kontrola pojistek vše ok. Výměna otočného spínače světel - problém opět přetrvává. Až nakonec jsem objevil problém - vadná páčka blinkru. Za 500,- kupena nová páčka (z vrakoviště jsem nebral, protože páčka blinkru, na 20 let starém autě, už má to nejlepší za sebou a já nechtěl za měsíc řešit stejný problém)... no a jede se dál. Editováno: 28. Říjen 2023, autor: Jancek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.