Majk Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Nevíte někdo jak zjistit kod radia,měl jsem ho delší dobu venku z auta a chce kod.Dá se zjistit jinak než přes salon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 (editace) Řídící jednotka auta si kód rádia pamatuje i když rádio vytáhneš,jen když do auta strčíš jiné rádio a zadáš kód toho nového tak se přepíše kód toho starého.Jinak kód radia ti řeknou v každém salonu na počkání.Aspoň takhle to fungovalo u mě když sem měnil dance za nexuse a později za columbuse Editováno: 11. Září 2008, autor: foromen NECITUJ předešlý příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Bud ho mas nalepeny na radii, alebo vlepeny v knizke od radia alebo potom jedine cez Skoda predajnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 bohužel jen servis škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zattrix Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 Kód radia lze zjistit v servisu jsou dvě možnosti přijdeš s VIN a tím 14 místním kódem co je na rádiu anebo rovnou s autem a online to zjistí, je to napočkání, ačkoli v nejmenovaném servisu v Brně tam chtěli po mě abych jim nechal na půl dne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napster050 Vloženo 16. Září 2008 Sdílet Vloženo 16. Září 2008 To iste sa stalo aj mne, vložil som tam radio zapol a pitalo kod... Chybu asi robiš v tom že ked to radio vybereš a daš naspäť ho zapneš hned. Najprv musiš vložiť kluč do zapalovani a pootočiť aby sa rovietila pristrojovka, až potom zapnuť radio. Aspoň tak to fungovalo u mna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drass Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 Vie mi niekto pomoct potrebujem zistit kod radia SKZ7Z3F0005352 alebo ine co tam mam TPE0005352 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romo33 Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 Mne to bez problemov zistili v skoda servise ale musel som im dat aj cislo auta kde bolo povodne namontovane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drass Vloženo 25. Září 2009 Sdílet Vloženo 25. Září 2009 Moja skusenost dosiel som do skoda servisu povedali ze 33eur prehnana cena ze maju hodinovu taxu tak som sa pousmial a isiel inde v druhej skode ze maju minutovu taxu a cca 17eur to som bol ochotny zaplatit tak som pockal (25min!!!) a nakoniec bola cena 11.63eur som bol spokojny, ale zaroven ma trosku nahnevali lebo povedali ze kod mi nedaju ze ho tam zadali a radio ide, ked som sa opytal ze preco mi ho nedaju tvrdili ze skoda zakazala davat ten kod kvoli tomu aby zabranila kseftovanim s radiami, tak dufam ze ho uz nebudem potrebovat lebo zase platit za to iste sa mi nechce. Radio sa mi zablokovalo pri montazi maxidotu, hned ako som pripojil maxidot napisalo safe, radio asi treba vypnut a aj vytiahnut kluce (zapojit maxidot) potom potocit klucom a az potom zapnut radio a nemalo by pytat kod a aj ked sa odpaja baterka treba najskor potocit klucom a az potom zapnut radio a ono si kod nacita s rj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.