strnk Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Ahojky Mam Feldusku 1.3MPi 50kW... vsade sa sa pise v chladiacom systeme motora je cca 6 litrov nemrznucej zmesi, ale pri vymene mi stale pri vypustani vytielko len cca 4 litre a to som mal dole aj vyko z nadrzky aj vybraty snimat teploty aby nic nezostalo zavdusnene a pekne vsetko vytieklo. Teraz chcem nemrznucu zmes komplet vsetku vymenit a sprta mi hlavou kolko jej tam vlastne je? mate stym nejake skusenosti...? na bloku motora by mala byt este dalsia vypustacia skrutka (okrem tej na spodne trubke pod remenicou motora) ale ja ju tam vobec nemam je tam len slepy naliatok so zavitom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 4 litre a ked bude viac tak dolej vodu a mas to hotove, vobec sa s tym neparaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 14. Září 2008 Sdílet Vloženo 14. Září 2008 Takže je to celkem 6 litrů kapaliny, já ředím v poměru 1:1. Hlavně nemíchat modrozelenou a růžovou. Dej tam takovou, jakou jsi měl předtím. Ještě k tomu vypouštění: plno lidí odpojí spodní gumovou hadici a odpustí. Těmi šrouby se vůbec nezabývají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.